Kipróbálnád az asztrofotózást, de nem tudod, miként kezdj neki?


A Samsung a hardveri újítások mellett mostanában nagyon ráfeküdt a szoftveresekre is. Számtalanszor megkapta már, hogy a versenytársakhoz képest fejlődnie kellene – legfőképpen a fotózás területén, ahol a hátrányát nem a technológia jelenti, hanem inkább annak nem megfelelő felhasználása. Az elmúlt időszakban nagyon sokat tettek fotó fronton, melynek egyik végterméke az az Expert Raw alkalmazás, amelyben teljes szabadságot kapnak a végfelhasználók, hogy kiélhessenek mindent, amire eddig nem volt lehetőségük.

A Galaxy S20 Ultra-val beépült a köztudatba a Hold fotózás. Megannyi ember számtalanszor készített képet az égitestről, de vannak izgalmasabb témák is. Erre az Expert Raw az asztrofotó módjával hívja fel a figyelmet.

A Samsung felkérte Michael Shainblum (@shainblumphotography) tájfotóst, hogy vegye kezébe a Galaxy S22 Ultra 5G-t és nézze meg, hogy a legújabb funkcióval milyen éjszakai felvételeket tud készíteni. Mindezt dokumentálta, és prezentálja egy videó formájában. Aki eddig ódzkodott a lehetőségtől, annak a két és fél perces videóanyag helyére teszi a kérdéseket. Nézzük csak, miként működik az alkalmazás rész; illetve végeredményben, milyen tényleg képek készülhetnek hosszú záridő társaságában.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.