A tokok erősítették meg a Galaxy S23 formatervét


Lassan zárjuk az idei esztendőt, mellyel egyre közelebb kerülünk a Galaxy S23 termékcsalád premierjéhez. Jelenleg úgy fest, hogy február elején kerülhet sor az Unpacked eventre, amelyen leleplezésre kerülhet a következő-generációs flagship portfóliója a Samsungnak, mellyel az év első felét szeretnék meghatározni. Az internetre került infók után nagyon úgy fest, hogy sok meglepetésre nem kell az eseményen számítani (hiszen a java már kiszivárgott!), így legalábbis szoftveres újításokban hozhat érdekes újításokat a One UI 5.1-es felülete.

A MobileFun oldal webshopjába a héten belistázásra került több hivatalos gyári tokja, amelyek egyértelműsítik, hogy a Galaxy S23 készülékek sem követik az úgy nevezett Contour Cut formatervet, azaz, hogy a kamerák beolvadjanak a hátlapba.

A két kisebb modell elhagyja a Galaxy S22-es testvérek kamerasziget megvalósítását, helyette a Galaxy A32-nél debütált, illetve felsővonalon a Galaxy S22 Ultra-nál is prezentált kamera külön-külön lévő kiemelkedéseivel próbál újat mutatni. Egyes portálok szerint, ezzel a „letisztultsággal” nem feltétlenül a felhasználókat szeretnék lenyűgőzni, persze az se utolsó szempont; hanem inkább a gyártási költséget akarják csökkenteni.

A weboldalra felkerült tokvariációk sorában az alábbiak foglalnak helyet:

  • Szilikontok (fekete, világoskék, pink)
  • Átlátszótok
  • Keretes tok / Frame Cover (fekete, fehér)
  • Bőrtok (camel, zöld, feketeÖ
  • Szilikontok szíjjal (fekete, fehér)
  • Smart Clear View tok (khaki, lila)

Bennünk már csak az a keresztkérdés fogalmazódott meg, hogy a Samsung tartozékért felelős csapata készül-e valamilyen meglepetéssel, mint anno az 2 Pieces Cover vagy az Alcantara? …mernek-e a recesszió időszakában új elképzelést a vásárlók elé tárni, hiszen, ha úgy vesszük, a szilikontok szíjjal abszolút slágerkiegészítő lett, legfőképpen a foldable készülékek körében.

Zárásképpen felhívnám a figyelmetek, hogy a Smart View Cover egy síkba hozza a kamera kitüremkedéseket, ezáltal stabilan lehet sík felületre tenni. Mindezt az a tény erősíti meg, hogy a hátlappal egy síkban lévő lézeres autófókusz és a teleobjektív által generálódó eltérés mélységben kompenzálásra került.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.