Kampányfotókon pózoltak a Galaxy S23 termékek


Tényleg nincs megállás a Galaxy S23 termékek szivárgása kapcsán, ugyanis új napra virradtunk, és még izgalmasabb dolgok kerültek a netre. Most a 91 Mobiles oldalának jár a hatalmas pacsi, hiszen a nevükhöz köthető a következő promóciós kollázs, ami nagyon úgy fest, megint rossz kezekbe került, mert idő előtt látott napvilágot.

Sokszor elgondolkodom azon, hogy a szivárgások mennyire véletlenek, balszerencsék sorozata, illetve mennyire van benne tudatosan a gyártó keze. A most prezentálásra kerülő anyagfelbontása hagy némi kivetni valót, hiszen ezek általában jó minőségűek, nem ennyire zajosak, minden részlet rajtuk tökéletesen olvasható – elég csak felidéznetek azokat a cikkeinket, amelyben sorra hoztuk el a Samsung márkaboltok friss ajánlatait, valamint a hozzájuk készített felhívó kreatívokat. Mostanság ezek közéléséről leszoktunk, de bátran állíthatom, hogy ezek valós promotion material-ok.

A két nagyobb Galaxy S23-as készülék reklámplakátjai.
Forrás: 91 Mobiles

Kíváncsi leszek, hogy a legkisebb családtagú modellnek, a Galaxy S23 5G-nek, mit fognak készíteni, mert most a két nagyobbhoz futott be. Az látszik már előre, hogy az ökoszisztéma mélyítése a felhasználóikban továbbra is kulcsfontosságú szerepet tölt be – mégis csak megalapozza a keresztértékesítés sikerességét.

Voltak arról pletykák, hogy ez a termékcsalád már támogatni fogja a műholdas telefonálást, vélhetően segélyhívás formációban. A Galaxy S23 Ultra + Galaxy Buds Pro közös kreatívján a kiránduló páros egy magasnak tűnő helyen (sziklán) mutatkozik, ami arra ad következtetni, hogy bizonyos országokban ez a szolgáltatás elérhető lesz, mellyel az Apple felhasználóit célozzák meg, akik már élvezhetik ezt bizonyos régiókban.

Természetesen, mindegyik anyagon ott van legalább egy vezeték nélkül fülhallgató és egy okosóra, amivel prezentálják az adott élethelyzeteket, amikor a Galaxy ökoszisztéma szükséges és felhasználói élményben páratlan lehet.

Az Unpacked eseményre a netre került információk alapján február elején kerülhet sor, de egyelőre nincs hivatalos megerősítés, se olyan reklámanyag, ami mindezt alátámasztaná; azt viszont tényleg leszögezhetjük, hogy januárban még nincs itt az ideje a rajtnak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.