A Galaxy F04 lehet a jövő év egyik első Galaxy készüléke


Most már tényleg csak órák kérdése, és 2022-t magunk mögött hagyjuk. Ne igazán várjatok nagy bejelentéseket, hiszen a Samsung marketing csapata meghagyja 2023 januárjára azokat, hogy legyen miről beszélni. Ettől függetlenül, „aki keres, az talál” alapon a 91Mobiles oldala rábukkant a Galaxy F04 okostelefon kreatív anyagaira. A promóciós fotók leleplezik, hogy az árérzékeny indiai piacon, miként szeretne a Samsung India azon érdeklődőinek a kedvében járni, akik a belépőszintnél megmaradnának, mert csak tényleg egy alapkészülékre vágynak.

A Galaxy F04 egyik felhívó kreatívja.
Forrás: 91 Mobiles

Külföldi sajtóorgánumok szerint , a Galaxy F04 egy átkeresztelt Galaxy M04 lehet, bár ezt akkor fogjuk ténylegesen megtudni, ha túl vagyunk a leleplezésén, ami január első heteire tehető, legalábbis nincs oka nagyon elhúzni a helyi képviseletnek.

A termék egyértelmű húzó specifikációja a 8GB-nyi RAM lesz, ami valójában csak 4GB fizikai. A Samsung a One UI 4 felületnél vezette be a RAM Plus szoftveres rásegítést, amelynek lényege, hogy a belső tárhelyből (aka. ROM-ból) lecsatol magának a szoftver, amit virtuálisan a RAM-hoz épít, hogy ha kevés lenne az, akkor legyen mihez nyúlnia. Ez azóta settingelhető, bár 64GB-nyi tárhelynél véleményünk szerint, nyugodtan odaadható a maximális méret, mert legalább lehet potya ROM-ra bukkanni, ha éppen beteltünk.

Dizájn szempontjából a Galaxy M04-re hajaz. Nem csak a külsője árulkodik, hanem a legtöbb hardveres anyaga is. Szinte biztosra vehető a 6.5 inches PLC LCD kijelző, mely HD+ felbontással várja a vásárlóit. A lapkakészletét a MediaTek szállítja, amelyből a Helio P35 adja az erőforrását. Hátlapján két kamera köszön vissza; melyből a fő érzékelő 13MP-en, a másodlagos – mélységérzékelő – 2MP-en teszi a feladatát. Az előlapra 5MP-es került. 5.000mAh-ás akkumulátora max. 15W-os töltés felvételre képes Type-C portján keresztül.

A Galaxy F04 egyik felhívó kreatívja.
Forrás: 91 Mobiles

Az árát egyelőre nem leplezték le, viszont azt lehet már tudni, hogy 8 ezer indiai rúpiánál többe biztosan nem fog kerülni, mert az egyik promóciós anyagon 7xxx szerepel, azaz nem lépik át az ezres számot. Európában nem várható, ugyanis a Galaxy F-termékek csak Indiában vannak jelen, azon belül is a Flipkart webshopban.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.