Újragondolhatják a Galaxy S23 Ultra színválasztékát!


Közelebb kerülve a februárra esedékes Unpacked eseményhez, egyre több spekuláció és információ kerül napvilágra a Galaxy S23 termékcsaláddal kapcsolatban. Anno októberben írtuk meg, milyen színportfólió-vonalon mozoghat az idei flagship sorozat, viszont nagyon úgy fest, hogy a gyártó részben az elképzelthez hozzányúlt. Talán ez a megfogalmazás annyira nem helyes, mert míg Ross Young inkább a két kisebb modellre helyezte ki a tweet-jét, addig Ahmed Qwaider az Ultra-ra. (Zárójelesen azért megemlíteném, hogy a korábbi szivárogtatásával a Galaxy Világa stábja sem ért egyet, miszerint a két kisebb termék 8GB-os alap RAM-mal, míg az Ultra 12GB-ossal debütálna tárhelymérettől függetlenül. Bemutatkozó után meglátjuk, kinek lesz igaza!)

ForrásTechnizo Concept

A tisztánlátás mivoltából említeném meg, hogy a Galaxy S22 Ultra 5G-nél az alapszín a Burgundi lett. A fekete, vagy fantázia nevén a Fantomfekete szintén ott volt a main color között. Melléje hozták be a Fantomfehéret és a Zöldet.

Ahmed információi szerint, négy színre építi mindössze a színválasztékát a Samsung, melyek között a Phantom Black, a Green, a Cream és a Lavender foglalhat helyet. Tehát, ismételten arra lehet számítani, hogy a fehér likvidálásra kerül a választékból. Kicsit hányatatott helyzetben van ez a színlehetőség, hiszen hol eltűnik, hol előkerül.

A kampányfotók persze válaszokat szolgáltatnak. Az ellenben könyvelhető, hogy a Green priórítást kap, hiszen kiemelték az egyik kreatív képén. A Lavender nagyot ment a Galaxy S22-nél, amelyet afféle csúsztatott premierrel dobtak piacra nyár második felében, a közönség pedig kedvelte. Ez a színárnyalat a Galaxy S20 FE-nél mutatkozott be először, majd formálódott tovább az okoskiegészítők (Galaxy Buds2) és a (Galaxy S21) FE vonalán. Szintén adja magát a Burgundinak a száműzése, hiszen nagyon kevesen nyitottak felé. Hiába szeretett volna a Samsung egy erőteljes színvariációval felhívni magára a figyelmet, ez a puskacső besült.

Helyette előkerült egy másik. A Cream, amit nem szabad összekeverni a Beige-zsel. Sokkal világosabb árnyalatot szeretnének elhozni, mert a fehérnek a hófehér mivolta sokaknak nem tetszik, révén, hogy minden meglátszik rajta, viszont egy homokosabb sárgával beszínezett krémszín már kedveltebb lehet a vásárlók körében. No, de honnan is indult ez az elképzelés? …mutatnám:

  • Galaxy Z Flip3 5G: Cream
  • Galaxy S22 | S22+: Cream – exkluzív színe
  • Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition: Yellow
  • Galaxy Z Fold4 5G: Beige

Ice Universe fel is hívta a figyelmet arra, hogy ne tessék összekeverni a Galaxy Z Fold4 5G-nél tapasztalt bézs színnel a krémet, amit nagyon korszerű és struktúráját tekintve abszolút kifinomult lett. Egyesek szerint, az ősszel bemutatott legújabb vészakkumulátornak a színére hajazhat, bár ezt kezeljétek hatalmas fenntartásokkal, ugyanis az bézs színű, nem pedig krém.

Ami viszont biztos, hogy a Samsung ismét csavar egyet a színválasztékán. A klasszikus feketét akár grafit formában is debütálhat, de biztosan érkezik – az összes többiről pedig majd a bemutató napján hullhat le a lepel, hiszen várhatóan, megint lesznek tárhelyre limitált húzások.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.