Január közepén mutatja be a Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G duóját a Samsung


A Samsung más stratégiát szánt a 2023-as esztendőre, ami minden téren érződik. Az Android 13 gőzerővel futott be; a Galaxy A14 5G már leleplezésre került az év első napjaiban, ami érthető, hiszen a Galaxy A-termékcsaládra minden eddiginél nagyobb fókusz helyeződik – ami a gyártási tervezetében egyértelműen mutatkozik. Nem is véletlen talán, hogy a közkedvelt középkategóriás készülékeire sem kell sokat várni, ugyanis a jelenlegi hírek szerint: 2023. január 18-án, indiai idő szerint 12 órára tart egy Awesome premiert, aminél feltételezhető – legalábbis sok külföldi sajtóorgánum szerint -, hogy a Galaxy A54 5G lesz az egyik idei modell, amelyet elhoz az érdeklődőknek, míg a másik a Galaxy S34 5G.

Az esemény aloldalát már elkészítette a Samsung India, akik várják a kíváncsi felhasználók feliratkozásait. (A mikro site-ról készült képernyőfotót a második oldalon tekinthetitek meg.) Egyébként, azt nem tudom, hogy véletlen-e vagy tudatos tőrbe csalás, de az event reklámfotójának a „Galaxy a14-a23” nevet adták, azaz akár a Galaxy A14 5G is jöhet, mivel 6.6 inches kijelzővel az is rendelkezik, bár ott 90Hz-ről írtak a Spanyol sajtóosztályon.

A felhívó kreatív a Samsung India oldalán
Forrás: Samsung

Az ottani sajtóosztály azért elhintett néhány tényt, amikkel számolhatunk az érkező termékeknél. Az egyik ilyen, hogy három színnel lehet számolni: az Awesome Black, az Awesome Burgundy és az Awesome Green triójával. Tulajdonképpen, a Galaxy S22 Ultra 5G-nél prezentált Burgundy színválaszték nem kopik ki a színportfólióból, csak alacsonyabb szintre költözik; illetve átvették a zöldet is. A másik könyvelhető tulajdonság a 6.6 inches kijelzőméret, amihez 120Hz-es képfrissítés társul, hogy még simább legyen az animáció. Az üzemidő növekedéséért mesterséges intelligencia felel, mellyel elviekben akár 2 napos termékeket kaphatunk. Mondanom se kelljen, de az Android 13 és One UI 5.0 párosa megint csak adja magát.

A fotózás területén érkezik a „No Shake Cam” funkció, amivel lenyűgöző és elmosodásmentes felvételeket örökíthetnek meg a leendő tulajdonosait. (Tehát számolhatunk optikai képstabilizátorral.) Ezen felül, dizájn vonalon eltűnik a kamerasziget, melyet a Galaxy A32-nél debütált kameralencse-kiemelkedések váltanak. Végezetül pedig, 5G-re képes lapkakészlet épül a készükél vázába.

Nemsokára lehull a lepel. Amit még talán érdekességnek megemlítenék, hogy ha New Delhihez mérjük a 12pm-et, akkor budapesti idő szerint reggel 7-kor kerül sor az Unpacked Eventre. Tehát, mire munkába állunk, minden lényeges információ birtokába leszünk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.