Nem hivatalos, de biztosan február 1-jén mutatják be a Galaxy S23 termékeket


A Samsung megint úgy leplezte le az év eleji flagship termékeihez kapcsolható Unpacked Eventjét, hogy bakizott az egyik régió dolgozója. Történt ugyanis, hogy január 7-én, azaz ma a kolumbiai kollégák élesítették a Samsung Columbia weboldalán az Unpacked Event aloldalt. Nyilván, aki nem szemfüles, az nem is veszi észre, azonban a Galaxy felhasználók ennél jóval dörzsöltebbek, és kétféle marketing anyagra tettek szert, két különféle csatornán; de a lényeg, hogy mind a kettőn ugyanazon dátum szerepelt – így ha nem is hivatalosan, mert hát sajtóközlemény formájában nincs megerősítve, azért tudjuk, hogy mivel számoljunk.

A Galaxy S23 termékcsaládot 2023. február 1-jén leplezi le a Samsung Global. Természetesen, minden platformon nézhető lesz, mint pl.: a Samsung Magyarországon, a hivatalos Youtube csatornáján és még ki tudja hol!

Az észtországi Euronics oldalán megjelent banner.
Forrás: Anthony

Fentebb eléggé pontosan meghatároztam a bakizás helyét és annak időpontját. Van az a mondás, hogy ami a netre egyszer felkerül, az bizony onnan nem levehető. Ez különösen érvényes a Samsung weboldalaira, hiszen a Google Webarchív felülete átlagosnál többször csekkolja, hogy volt-e változás. Ma, hajnali 3 óra 28 perckor pedig észlelte, hogy az Unpacked aloldal élesítésre került. Természetesen azóta levették a láthatóságát, így ha a böngészőből nyitnátok meg a https://www.samsung.com/co/unpacked/ website-ot, eldobná a találatot és a főoldalt nyitná meg. Ha viszont a fentebbi időpontra klikkeltek, akkor pontosan ugyanaz fogad, mint amit kifotóztam lentebb Nektek teljes oldalterjedelmben. (Lásd alább!)

Anthony twitter oldalán azonban megosztott egy másik beszédesebb kreatívot is (fenti fotó!), ami az észtországi Euronics weboldalára mutat, ahol szintén már felhívják az arra tévedők figyelmét – idő előtt –, hogy ha előrendelésben vásárolnak az új termékből, akkor Galaxy Buds2 Pro jár ráadásként ajándékba. Egy másik infó is leolvasható a weboldalon megjelenő bannerről, miszerint a pre-order időszak 2023. február 1. és 8. között zajlik. Tehát mindössze egy hét lesz rá, ami nem annyira sok.

Az Unpacked esemény dátuma már adott, az változni biztosan nem fog. Február 1-jén okosabbak leszünk a pre-order tényeiről, illetve a készülékek kondícióiról és árairól. Addig, ha érkezik valami friss tény, biztosan meg fogjuk írni!

Találat: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.