Az #Awesome5G hashtagre építi a közelgő Unpacked eventjét az indiai Samsung


Tegnap írtuk meg, hogy a Samsung India mikro site-ot készített egy közelgő Unpacked Eventnek. Számos külföldi sajtóorgánum a Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G premierjét várja, azonban a Galaxy Világa stábjának szemet szúrt, hogy a kampányfotó címének a „Galaxy a14-a23”-at adták. Azóta a helyi képviselet publikálta a mozgóanyagát is az eseményhez, melynek leírásában az alábbi szerepel:

„Experience hyper-fast gaming and streaming with the lightning speed of #Awesome5G on the all-new Galaxy A14 5G and Galaxy A23 5G.”

olvasható a Youtube-ra kitett videó leírásában.

Ebből arra kell következtetnünk, hogy valóban igazunk lesz, mert ez nem az az event, amelyen a közkedvelt Galaxy A-termékek újgenerációját szeretnék bemutatni, azaz a fentebb említett párost. Az #AmpYourAwesome és az #Awesome5G hashtagekre épített kampány tehát egy tavalyi és egy idei modellt leplez le. Ez már csak két okból is érdekes: az első, hogy se a Galaxy A14 5G, se a Galaxy A23 5G nem rendelkezik 120Hz-es képfrissítési rátával, mind a kettőbe 90Hz-re képes panel került; a másik pedig, hogy a Galaxy A23 5G 6GB-os RAM társaságában már egy ideje elérhető a térségben. Fogalmunk sincs, hogy mire következtessünk, ezért várjuk ki a január 18-át. Addig mutatnám az ominózus kampányvideót.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.