Hivatalos: február 1-jén 19 órakor lesz a Galaxy Unpacked, melyen leleplezik a Galaxy S23 családot


Az éjszaka leple alatt felkerült az internetre az Unpacked Event legelső teaserje, azt megelőzően pedig napközben másik kettő újságolta el, hogy valami felejthetetlen dologgal készül a Samsung Global. Akkor írtam, hogy jó eséllyel napokon belül élesíthetik a szokásos Unpacked aloldalt, mert hirtelenjében az átlagosnál több kampányanyag került a netre. Igazunk is lett, ma már a Samsung Magyarország kezdőoldalának első bannerje a közelgő leleplező eventre hívja fel a figyelmet. Az ott írt tények szerint:

2023. február 1-jén 19 órakor tartják meg az év eleji flagship bemutatót.

Délelőttre a Samsung Magyarország élesített az esemény aloldalát, amelyet a böngészőben az alábbi linkre kattintva érhettek el: https://www.samsung.com/hu/unpacked/ Mondanom se kelljen, az elmúlt napokban nagyon sűrűn néztük, hogy mikor élesítik, mégis csak a kolumbiai kollégák hibáztak, melynek tartalmát a Google Archívtárából simán vissza lehetett tölteni.

A különböző képviseletek, különböző módon honoráljak azt, ha valaki nyitott az új termékeikre. A Samsung Magyarország a tavalyi példára építkezve indította útjára a hivatalos adathalászatot. Azok, akik az ott közzétett űrlapra feliratkoznak, kapni fognakvélhetően a pre-order időszaka alá – 1 db 20.000 forint értékű vouchert, amit az újonnan bemutatott termékekre lehet csak felhasználni. Arról nincs egyelőre információnk, hogy a chat-en osztogatott 10%-os kuponokkal (mert hogy a tavalyi 15%-os lecsökkent 2023-ra) összevonható lesz-e ezzel, de ha azt vesszük alapul, hogy az egyik értékben, a másik pedig százalékban befolyásolja az végösszeget, akkor simán rámondjuk az IGEN-t. Biztosat majd a bejelentést követően fogunk tudni.

A Samsung Magyarország tehát jövő hónap első munkanapján várja az érdeklődőket 19 órás kezdéssel. Noha a rendezvény angol nyelvű, lehet számolni egy magyar nyelvű online készülék bemutatóval, mint ahogy azt tették a Galaxy Z Fold4 | Z Flip4 Unpacked-jénél. Ez vélhetően ugyanabban az időpontban kezd, megtekintésére pedig csak a Samsung.com/hu weboldalon lesz lehetősége az arra tévedőknek. (A januári témákról itt informálódhattok.)

A bemutatásra váró termékek között:

  • a Galaxy S23 termékcsalád, közte: a Galaxy S23 5G, a Galaxy S23+ 5G és a Galaxy S23 Ultra 5G foglal helyet;
  • ezen felül bizonyos piacokra megérkezik a Galaxy Book3 termékcsalád, azon belül: a Galaxy Book3 Pro és a Galaxy Book3 Pro 360. Rebesgetik egy bizonyos Galaxy Book3 Ultra flagship laptop termék érkezését is, de erről nem sok infó van.
  • A Galaxy Buds Live2 vezetéknélküli fülhallgatóról sehol egy szó se esett, így a termékág kihalását se tartanánk elképzelhetetlennek.

Zárásképpen mutatnám a második oldalon megtekinthető a mikrosite képernyőfotója, illetve a folytatásban az első teaserje:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.