Különféle ajánlatokkal várják az egyes képviseletek a leendő Galaxy S23 vásárlókat


Tegnap közhírré tétetett, hogy a Samsung Global 2023. február 1-jén tartja meg az év eleji flagship termékeihez kapcsolódó Unpacked Event-jét, ahol nagyvalószínűséggel: a Galaxy S23 5G, a Galaxy S23+ 5G és a Galaxy S23 Ultra 5G mutatkozhat be – legalábbis magyarországi viszonylatban. Bizonyos országokban az okostelefon portfólió mellé csatlakozik a Galaxy Book3 termékcsalád laptop fronton, amely elviekben szintén három taggal rendelkezhet, de azokról inkább a bemutató után nyilatkoznánk.

Az se titok, legalábbis már megannyi helyen olvasható, hogy a hazai képviselet az előregisztrációban résztvevő felhasználókat díjazni fogja 1db 20.000 Ft értékű voucher-re, amelyet valószínűleg az előrendelési időszakban, az új termékekre lehet érvényesítetni – azt másra nem lehet felhasználni, maximum: hozzátartozó tokokra. Vélhetően, az előrendelők Galaxy Buds2 Pro-val gazdagodnak, de semmi biztos sincs erről, csak annyi, hogy a Galaxy S23 Ultra 5G-hez valamit, biztosan adni fognak. Mondanom se kelljen, készülék beszámításra is külön ráállhatnak, amellyel a magasabbnak tűnő vételárat tovább lehet csökkentetni.

A kupon kapcsán a Samsung Members árul el tényeket, miszerint:

„*A kuponkód a legújabb Galaxy készülék és okosóra, vezeték nélküli fülhallgató vagy mobiltartozék együttes vásárlása esetén használható fel. A 20 000 Ft értékű kupon kizárólag okosórára, vezeték nélküli fülhallgatóra vagy mobiltartozékra érvényesíthető a hivatalos Samsung webáruházban (samsung.com/hu). A kupon felhasználhatóságáról, a promóció időtartamáról bővebb tájékoztatást abban az e-mailben találsz majd, amelyben a kuponkódot küldjük.”

A fentiek szerint, csak készülékre nem érvényesíthető; kell mellé vásárolni legalább egy okostelefon kiegészítőt. Ez tehát a Samsung Magyarország ajánlata.

Úgy gondoltuk, hogy körbe nézünk a világ Samsung képviseleteinek oldalán, és összegzem számotokra, merre, milyen előkampány megmozdulásokkal számolhattok:

  • Egyesült Államok (US): Az USA-ban nem csak okostelefon futhatnak be, hanem laptopok is. Az Unpacked Eventre készített aloldal le is leplezi ennek tényét, ugyanis, akik előregisztrálnak, azok Samsung Credit formájában 50$-t kapnak az új okostelefonra, vagy éppen laptopra; ha pedig mind a kettő érdekel, akkor 100$-t. Átszámolva nagyjából 19 ezer forint ez, tehát nem tér el a hazai felállástól.
  • Egyesült Királyság (UK): Itt már egy fokkal izgalmasabb az előregisztráció tétje. Ők úgy döntöttek, hogy nem vouchert adnak, helyette inkább nyereményjátékot hirdetnek, melynek tétje 100 font, azaz átszámolva 450 ezer forint. A megvalósítás számomra azért tetszetősebb, mert Engem 20 ezer forint olyan ármagasságban már annyira nem befolyásol, s egyáltalán nem hat ösztönző jelleggel.
  • Németország (DE): Nem túl bőbeszédűek, ugyanis a regisztrációban csak annyit említenek meg, hogy az egyedi ajánlatért érdemes véghezvinni.
  • Dél-Korea (SEC): Náluk az előértékesítés van priorításban. Azaz nem az előrendelési időszak lezárta után kapják meg a készüléket a vásárlók, hanem akár egyből, ha az van éppen raktáron. Ezen felül készülékbeszámítással és extra ajánlatokkal próbálják megnyerni az érdeklődőket, miszerint 10.000 wont kapnak; ezen felül a legelső előrendelőket külön pénzjutalomban díjazzák.
  • Ausztrália (AU): Az előregisztráció kitöltésével akár 249 ausztrál dollár értékben kerül feltöltésre a Samsung Care+.
  • Szingapúr (SG): Szintén e-utalvánnyal operálnak azok körében, akik kitöltik a szükséges adatlapot. Ezért mindenkit megjutalmaznak 88 dollár értékű kuponkóddal.

Itt álljunk meg egy kicsit, mert újabb ténnyel kapcsolatban szólta el magát az egyik helyi képviselet, méghozzá a szingapúri. Ugyanis az alábbi olvasható a szabályzatuk előtagjában:

„Please enter your details to receive your exclusive $88 e-voucher1.

1The $88 e-voucher (via promo code) is valid from 2 Feb 2023, 2:00AM – 16 Feb 2023, 11:59PM when you pre-order the next Galaxy device at Samsung Online Store or Samsung Experience Stores only. For the avoidance of doubt, the aforementioned e-voucher is only applicable for use on purchase of the next Galaxy itself and not on other products. T&Cs apply.”

Samsung SG

Eszerint, a Galaxy S23 termékcsalád előrendelési időszaka: 2023. február 1-jén az Unpacked Eventet követően indul, ami egészen 2023. február 16 éjfélig tart. (Láttam, hogy a dátum február 2-a, viszont a hajnali 2 órás kezdés abból adódik, hogy van időeltérés San Francisco-hoz képest.) Leszögezhető tehát, hogy ez más régióban, azaz Magyarországon is hasonlóképpen lesz. Vélhetően, a helyi képviselet által adott 20 ezer forintos e-vouchert ebben az időszakban fogjátok tudni felhasználni.

Te élni fogsz a lehetőséggel, azaz benevezel az új flagship lineup valamelyik tagjára?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.