Az „Epic” szó dominál a Galaxy S23 kampányánál


A Galaxy Unpacked 2023 event február 1-jén lesz esedékes, melyről már jó párszor írtunk, azonban még mindig tudunk olyan információt elhozni, amiről nem esett szó. Ilyen például a meghívóban olvasható sorok, amelyek egyértelműen lefektetik, hogy a Galaxy S termékcsalád megújul:

A Galaxy innovációjának új korszaka érkezik. Újításainkat úgy alakítottuk, hogy hihetetlen lehetőségeket biztosítsanak az emberek számára ma és azon túl. Az új Galaxy S sorozat lesz a megtestesítője annak, miként határozzuk meg a tökéletes prémium élményt. Emeljük a lécet, mellyel új mércét állítunk fel az epikus élmények területén.

olvasható a Samsung Global oldalán.

A hosszú szöveg mellett a rövid, ám velős szlogenről se szabad elfeledkezni, ami a következő lett.

Share the Epic

A folytatásban nézzük meg, hogy a két különböző teaser-ben, mely kampányszövegek olvashatók.

Az első az „Epic nights are coming soon” címet kapta, azaz Hamarosan epikus éjszakák jönnek. Érdemes megfigyelni, hogy a „Made for moonlight” szövege szép csillagos eget prezentál, ahol „moonlight”-nál, azaz holdfénynél megtoldották az „o” betűt, hogy a három minőségi lencsére felhívják a figyelmet – melyek közül az utolsó a Holdat kémleli.

A második videónál az „Epic resolution is coming soon” cím olvashat, melynél a felbontáson lesz a hangsúly, amilyennel eddig még nem találkozhattak a felhasználók. Mondanom se kelljen, de itt valószínűleg a 200MP-es érzékelőre fókuszálhattak a marketingesek:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.