Zajlik a Téli fesztivál a Samsung webáruházában


2023-ban még nem foglalkoztunk aktuális promóciókkal, így január közepébe lépve úgy gondoltuk, hogy megnézzük, mit kínál az ínséges időszakra a Samsung Magyarország. A tavalyi esztendőt teljes mellbedobással búcsúztatták, hiszen a novemberi Black Friday-t piszok erősen hozni tudták – bár ahhoz kellettek olyan árcímkék, hogy meg se forduljon az ember fejében más csatorna választása. Ami már most leszögezhető, az a chates kupon létének tovább örököltetése. Valamilyen a válság valamelyest elérhette ezt a webshopot is, hiszen a tavalyi 15%-os végösszegi kupont lecserélték 10%-osra. Mondjuk alapvetően ezzel sincs gond, mivel a SAYCM10 és társainak az aktív léte december 31-gyel megszüntetésre került – a semmihez képest pedig jobb.

A Samsung Téli fesztivál promócióra hallgató kampány: 2023. január 5. és 15. között zajlik, azaz még lesz két teljes napotok arra, hogy körbe nézzetek és meggyőzzetek a haveri és/vagy a családi társaságból embereket a vásárlás összevonására. Mindez azért írtam így le, mert jelenleg egyetlen dolgot egyetlen szegmensből nem éppen éri meg vásárolni; viszont kettőnél és háromnál már csapódik a kedvezmény melléjük.

A promóció felhívó kreatívja.
Forrás: Samsung Magyarország.

Van először is az okostelefonok és táblagépekhez kapcsolódó kedvezménypont, miszerint ha választatok a webáruház kínálatából két terméket (elosztás tekintetében teljesen mindegy, csak a kategóriába illő legyen!), akkor 10%-ot kaptok vissza a végösszegből; ha viszont háromra ruháznátok be, akkor ez 15%-ra emelkedik. Csak az egyszerűség kedvéért egy példával élni: ha vásároltok egy Galaxy S22 5G-t és egy Galaxy Tab S8-at, akkor 10%-os a kedvezménynek a mértéke; ha viszont még kell egy Galaxy A04s is a gyerkőcnek, akkor mindegyikből 15% lejön.

Hasonló a tematika, csak nagyobb a mérték a Samsung okostelefon- és táblagép tartozékaira, illetve az okosórákra és vezeték nélküli fülhallgatóira irányuló kedvezménypontnál. Ha mondjuk eldöntöttétek, hogy kell 1db Galaxy Buds2 Pro és 1 Galaxy Watch5, akkor egyből 15%-os OFF-fal rajtoltok; viszont, ha mellécsaptok egy Galaxy SmartTag+-t, akkor már 25%-kal.

Természetesen azokról se feledkeztek el, akik nem a fenti kettőben gondolkodnak. Esetükben az alábbi lesz a mérvadó:

  • A megjelölt Samsung televíziók, monitorok és hangprojektorok közül egyidejűleg 2 darab terméket vásárolnátok, akkor 15%; ha hármat, akkor 20% a kedvezmény mértéke mindegyikre.
  • A megjelölt Samsung háztartási eszközök közül egyidejűleg 2 darab termék vásárlása esetén 15%, háromnál pedig 25%.

A listát a promóció szabályzatában találhatjátok. Értelemszerűen, ha az nem tartalmazza azt a készüléket, amelyikre vágynál, akkor célszerű mást néznetek, mert nem vesz részt az év eleji kampányban.

A fentebb említett kedvezményekre a chaten osztogatott 10%-os végösszegi kupon felhasználható, így tényleg megéri elgondolkodni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.