Újragondolt okostok érkezik a Galaxy S23 Ultra 5G-hez


A Samsung következő nagydobása a Galaxy S-termékcsalád megújítása lesz, amiről nap, mint nap csorognak a különféle hírek és pletykák – amelyek többségét lehet bátran tényként kezelni, hiszen már csak fél hónap van vissza az Unpacked eventjéig. A 2023. február 1-jén esedékes leleplezésre San Franciscoban kerül sor, ahol többek között a következő generációs Galaxy Book3 készülékekről is lehullhat az a bizonyos virtuális lepel. Most más hírt/szivárgást hoztam el, ugyanis evleaks elárasztotta a netet a Galaxy S23 Ultra 5G egyik tokjával, ami új értelmezést kapott, azaz a Samsung tartozékért felelős részlege, megint kísérletezésbe kezdett.

A Galaxy S22 Ultra 5G-nél a legtöbbet nyújtó tokvariánsa a Smart Clear View Case volt, amit az EF-ZS90x típusszámon tartottak nyilván. Lényegében egy nyitható ablakos tokot kaptak a vásárlók, amelynek extra funkcióját pontosan az a mini ablak adta, amelyben több dolgot is elvégezhettünk anélkül, hogy azt ki kellett volna nyitni.

A Galaxy S23 Ultra 5G esetében azonban a méretéből adódóan (vélhetően a Galaxy S23+ 5G-nél is alkalmazzák, míg a legkisebbnél kérdőjeles!) van lehetőség a kísérletezésre. A Wallett jelleg ugye annyit jelentene, hogy a bankkártya tárolására is adnak opciót, ha valaki még nem akarja magát átadni az okostelefonos érintéses fizetésnek NFC-n keresztül – mert mondjuk nem bízik a technológiában és a biztonsággal kapcsolatban vannak fenntartásai. Ezt építették az ablak alá.

Az új tok elképzelés típusszámán nem változtattak, azaz maradt az EF-ZS91x (ahol az x az egyes változatoknak egy számjegyét jelentené, mint pl.: a 8-as a Galaxy S23 Ultra 5G-t), viszont a nevébe beleépítették a tudást, hiszen már Smart View Wallet Case a hivatalos megnevezése.

Ami még változás, és jól prezentálja, hogy tényleg nagyobb ujjlenyomat-érzékelővel számolhatnak a leendő tulajdonosai. Ha a fenti képekre pillanttatok, amelyen a jelenlegi és az utód mutatkozik, akkor látható, hogy az érzékelőnek kialakított kivágásos bemélyedés jelentősen nagyobb. Míg a Galaxy S22-nél egy kisebb kocka formájú, addig a Galaxy S23-nál már méretesen oválisabb jellegű. Mondhatni másfélszeresére növekedett.

Másrészről, ezek a hivatalos termékfotók is remekül prezentálják, mely alapszínekkel számolhatnak az előrendelők. A tokoknál mondjuk kicsit intenzívebb árnyalatokkal dolgoztak, de a fekete, a pink, a krém és a zöld vonal ugyanúgy jelen van.

Az új termékek tartozékai már az Unpacked Event végétől vásárolhatók, amit azért tartok fontosnak kijelenteni, mert minden esztendőben a fekete tokváltozatokból készlet hiány alakul ki a nagy keresletből fakadóan. (A Samsung Experience Store-okban – az előző évek mintájából kiindulva – február 2-i nyitásra megtörténik a tartozékos falak átrendezése, ahova kikerülnek a már beérkezett kiegészítők az új modellekhez. Persze nincs kőbe vésve, hogy addigra mind megérkezik, de folyamatos beérkezésre lehet számítani.) Mellesleg, az előregisztráció pontosan ezért fontos, mert az ott kapott 20.000 Ft értékű vouchert csak a készülékre nem; ám egy kiegészítővel megtoldva már érvényesíteni lehet.

A Galaxy S22 Ultra 5G Smart Clear View tokja 17 990 Ft-os nyitóáron debütált, így sanszos, hogy valahol ilyen tájon érkezik az utódé is, maximum 19 990 Ft-tal számoljatok a Wallet jelleg okozta felárból fakadóan.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.