Aktivizáld magad a Samsung nyereményjátékával


A Samsung hazai képviselete 2023-ban is folytatni szeretné a Samsung Members népszerűsítő kampányát. Már többször szóba került az applikáció a blogon, ugyanis legutóbb egy eléggé komoly nyereményjáték-sorozatot indítottak rajta keresztül – ami egészen karácsonyig tartott. Olyan tárgyi ajándékokra lehetett benevezni, mint tabletre, tévére, háztartási termékekre vagy éppen különféle utalványokra. Remélem a Galaxy Világa olvasótáborából került ki a legtöbb nyertes, most azonban összpontosítsunk a jelenre.

A mostani meghirdetett játék szlogenje nem más, mint „Aktivizáld magad 2023-ra”! Mondanom se kelljen, de az év első hónapjában nagyon sokan fogadják meg, hogy fitten élik majd az idei esztendőt. Ez azonban a többségnek csak pár hétig tart, ám ha van kellő inspiráció, akkor könnyebben beépíthető a sportolás a hétköznapjainkba. Erre ad egy alternatív megoldást a Samsung Members-ben futó nyereményjáték, amelynél nem kell mást csinálni, csak megadni a szükséges adatokat, valamint kiválasztani, mely okosóra lenne számodra a legmegfelelőbb a céljaid elérésére.

A részvételi feltételek és szabályzat már olvasható a hivatalos oldalon; belőle a lényeg, hogy 2023. január 9. és 25. között kell regisztrálni rá, ha pedig azon szerencsések között leszel, akit kiválasztanak, akkor a választott ajándékot küldik is egyből. A sorsolásra másnap kerül sor, a nyerteseket e-mail formájában értesítik, így érdemes nem fiktívet adni.

A teendőd nem más, mint megbizonyosodni a Play Áruházon vagy a Galaxy Store-on keresztül arról, hogy a legfrissebb Samsung Members változat van telepítve a készülékedre. Ha felajánl frissítési lehetőséget, akkor mindenképpen telepítsd, mert más különben nem látod a nyereményjátékot. Lépj be a Samsung fiókodban, akár az alkalmazáson keresztül, majd keresd a kedvezmény mezőben [lásd fentebb a képen az instrukciókat] az „Aktivizáld magad 2023-ban” felhívó kreatívot. Ha ez megvan, akkor értelemszerűen vidd végig a felületet.

Fontos, hogy választanod kell a két felajánlott okosórák közül:

Természetesen az okosóra mellé kapni fogsz 1db 3 hónapra szóló Fitness-Wellness bérletet a budapesti Oxygén Wellness edzőterembe (1016 Budapest, Naphegy utca 67.), amelyet július 30-ig lehet beváltani. (A fenti szabályzat kitér az extra dolgokra, mint pl.: a csoportos foglalkozásra, a 4 óra ingyenes parkolásra és társaira.)

2-2 nyertest fognak okosóránként választani. Mindenkinek sok sikert kívánok!

Íme a nyereményjáték kreatívja:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.