Jó minőségű kampányfotót érkeztek a Galaxy S23 termékcsaládhoz


Már nincs hátra fél hónap se a Galaxy S23 termékcsalád debütálásáig. Biztosra veszem, hogy a most következő időszakban fog a legtöbb minden kiszivárogni. Mire alapozom kijelentésem? Nagyjából arra, hogy a népszerűbb médiumok az Unpacked esemény indulására már bemutatkozó videókkal és cikkekkel készülnek – az esetleges első benyomásos tesztek és összefoglalók elkészítéséhez pedig némi idő kell. A Samsung képviseletek is sorra hibáznak, hiszen a most következő reklámanyagok a korábbiak nagyobb felbontású, tisztább változatai. Míg ott tapasztalhattunk vertikális változatokat, addig most csak inkább a horizontálisokon lesz a hangsúly, de annyi baj legyen vele.

Kezdésképpen mutatnám az összesített fotót, amelynek középpontjában a Galaxy S23 Ultra és a Galaxy S23+ áll, leghátrébb pedig a Galaxy S23, ami szerint jobban fog fogyni, mint azt a Samsung szeretné. Mellesleg, bizonyos információk szerint az alapmodell rendelkezik csak (!) 128GB-os tárhely-variációval, míg a nagyobb testvérek mindegyike 256GB-ról indulhatnak.

Közös fotón pózol a három Galaxy S23 termék.
Forrás: Slashleaks

A marketing anyagokban a termékek színei is megjelennek. A Galaxy S23 5G-t a Cotton Flower, a Galaxy S23+ 5G-t a Misty Lilac, míg a Galaxy S23 Ultra 5G-t a Botanic Green hatja át – persze ezek a fantázianevek nincsenek kőbe vésve, de bárki is találta ki, nekünk nagyon tetszenek.

Zárásképpen pedig azok a USP fotók következnének, amelyeket vélhetően a gyártó oldalán fedezhettek fel a húzó specifikációk sorában. Az egyik ilyen a kamerára fókuszál, miszerint egy koncertről is fognak majd a felhasználói remek, nagyfelbontású videókat készíteni. A másik pedig a gamingre helyezi a hangsúlyt – itt gondolom a Snapdragon chipsetre szeretnének rávilágítani, ami terhelhetőbb, mint az elődjeibe épített bármelyik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.