Így működik a Slidable Flex technológia


A Samsung Display megannyi izgalmas technológiát mutatott be az idei CES-en. Kihelyezéses videójuk több mint 3 percben foglalja össze azokat az újításokat, amelyekkel tényleg azt mondatják az emberrel, hogy a jelenkor innovátorai. A Slidable Flex-ről már esett szó az oldalon, viszont most van képi anyagunk a működéséről. Ugye ez az a megoldás, amikor egyszerre használja a gyártó a hajlíthatóságot és csúsztathatóságot egy termék keretében. Ennek két megoldása létezik, a Solo, amikor csak az egyik oldala kap csúsztatási lehetőséget; illetve a Duet, amikor már mind jobb, mind bal oldalra képes a kijelző növelni a méretét.

Mondanom se kelljen, de ez a technológiai újítás inkább a tablet frontot válthatja ki, hiszen bőven 10 inch feletti méretekről beszélünk, ami már túlmutat az okostelefonén. Ettől függetlenül, nincs kizárva, hogy kisebb méretű alternatívákban is felütné a fejét. Talán nem írok badarságot azzal, hogy házon belül versenytársat simán kaphat a Galaxy Z Flip-termékcsalád egy hasonló méretű, ám csúsztatható változattal.

Nézzük a Samsung Display által közzétett videókat. Csak engem fusztrál, hogy olyan tartalmakat tettek rájuk, amely a képernyő növekedése után plusz tartalmat nyújt? – mármint értem a koncepciót, de ilyenkor nem pont az lenne a lényeg, hogy ugyanazt a képi anyagot lássam nagyobba, nem pedig kicsiben?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.