Újabb specifikációs táblák érkeztek a Galaxy S23 termékekhez


Újabb napot tudhatunk magunk mögött, de a hajó hiába próbálkozik ellenállni, a vízszivárgást nem sikerült megfékezni. Természetesen, csak átvitt értelemben hadoválok, hiszen a Samsung háza tájáról rengeteg olyan információ szivárgott ki, amelynek nem szabadott volna. Egyre kevesebb meglepetéssel készülhetnek a szerdán esedékes Unpacked Event-re, ugyanis most @rquandt német újságíró által került publikálásra egy nagyon is belsős anyagnak tűnő összehasonlító táblázat, melyen a három Galaxy S23 termék tudását prezentálják.

Az új termékek egységesen ugyanazt a kijelzőt kapják, hiszen a Dinamikus AMOLED 2.0 panelből nem engedtek a fejlesztők – amely immáron 1.750 nit fényerősségre képes. Tehát elmarad a 2.000 nites megjelenítőtől, amiről a CES-en hullott le a lepel. (Egyébként már megszokott, hogy várni kell mindig az újdonságokra!) Azt gondoltuk, hogy a 120Hz-hez nem nyúlnak, de ha lehet hinni a szivárgásoknak, akkor a két kisebb testvér csak 48Hz-ről indul a legalacsonyabb képfrissítési rátája, míg az Ultra-nál ezt 1Hz-re vitték le. Csak a Galaxy S23 5G-ből várható 128GB-os belső tárhelyvariáns, illetve a Galaxy S23 Ultra 5G-ből 1TB-os. Egyébként, az a memóriakártyára utaló piktogram nem éppen a legjobb választás.

Alul még találtok egy-egy-egy termékre specalizálódott leírást. Azok még a hónap közepén futottak be, de nem láttuk értelmét külön publikálni, most viszont elfér a cikk második felében.

A közel múltban másabb jellegű dizájnban érkezett már részletesebb specifikációs táblázat, igaz, az nem angol nyelvű volt, de ettől függetlenül az ott írtak értelmezhetők:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.