Szakértőkkel prezentálja a magyar képviselet, miben újult meg a Galaxy S23 termékcsalád


Már tényleg csak napok választanak el minket a Galaxy S23 termékcsalád debütjétől. Igaz, sok mindent már olvashattatok, és abban is szinte biztos vagyok, hogy a február 1-jére esedékes leleplezésen annyi átütő tény nem kerül közlésre; viszont valljuk be, hogy csekélyebb az a tábor, akik ki vannak hegyezve a tech-témára. A laikusok csak annyit tudnak: érkezik valami, nincsenek elmélyülve a kimondott mélységeiben.

A Samsung Magyarirszág már lassan 2-3 éve heti rendszerességgel két este is várja azon lelkes érdeklődőit, akik nyitottak a technológiákra. Szakmai nyelven csak „Whisbi” néven illetett projekt lényege, hogy keddenként és csütörtökönként különféle témát érint szakértők segítségével, akik az adott ágazatban tevékenykednek. Többször előfordult már, hogy tévés vagy éppen háztartási termékek területén pont az adott trénert tartott „fejtágítást” az érdeklődőknek, ami azért tök jó húzást, mert nincs olyan kérdés, amire ne tudnának válaszolni. A műsorokat 18 órás kezdéssel lehet általában megtekinteni, azonban a Galaxy Világa stábjának feltűnt, hogy a jövő heti menetrendben változás állt be.

Az alweboldalon ugyanis az alábbi olvasható:

  • 2023. február 1. (szerda): 19:00-20:00: Nézzük együtt a hivatalos Unpacked adást!
  • 2023. február 2. (csütörtök):18:00-19:00: Ismerjük meg közösen, hogy mik kerültek megmutatásra a tegnapi Samsung Unpacked eseményen.

Noha feltűntetik, hogy a változtatás jogát fenntartják, azonban nagyon jó fej húzás, hogy az Unpacked időpontjára ütemeznek egy olyan adást, amelyet bárki megtekinthet magyar nyelven. Biztosra veszem, hogy számtalan információ hangzik el, amiket a hivatalos eseményen hallhatnak azok, akik inkább arra teszik le a voksukat.

A következő élőadások témái.
Forrás: Samsung Magyarország

Nemmellesleg, a magyarországi képviselet se szeretne kimaradni a honosított kreatívok elhozatalából. Történt ugyanis, hogy a napokkal korábban prezentált húzást magyarosították. Nem is csak a Holdast, hoztak egy másikat:

Magyarosították az Unpacked teaser plakátját.
Forrás: Samsung Magyarország

…amely a koncertfelvételekre helyezi a hangsúlyt.

Újra értelmezett koncertfelvételek.
Forrás: Samsung Magyarország

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.