Lesznek exkluzív színek, de csak a Samsung webáruházában


Kicsit néha úgy érzem, hogy az átlagosnál többször foglalkozunk a termékek színválasztékán. Ez azért lehet, mert egy eltalált színportfólióval könnyedén nyert ügye lehet a marketing csapatnak, mégis csak, amikor először kezünkbe fogjuk a terméket, akkor ezzel érkezik az első benyomás. (Megfordítjuk, megtekintjük a hátlapot és azzal a színárnyalatát.) Szerda este lesz esedékes az idei első kulcsfontosságú Unpacked eseményen, amelyen a Galaxy S23 termékcsaládról hullik le a lepel – többek között. A szivárgáshullám 2 nappal az event előtt se akar csitulni, ugyanis most Revegnus jóvoltából kerültek ki olyan specifikációs táblázatok, amelyek újabb fontos tényekre reflektálni: mint pl.: a címsorban említett exkluzív színek.

Amit leszögezhetünk, az nem más, mint a main color hadi rend: a Galaxy S23 5G-nél a krém, a Galaxy S23+ 5G-nél a levendula, míg a Galaxy S23 Ultra 5G-nél a zöld színárnyalattal szeretnék megnyerni a vásárlókat. (Az Unpacked kampányánál szintén kulcsfontosságú szerepet tölt be a zöld szín.) Legalábbis erre tudok következtetni a lentebb megtekinthető hivatalosnak tűnő anyagokból. Az ott írtak alapján, illetve a fantomfeketével kiegészítve lesz a négy alapszín. Miként hívják őket valójában, azt szerda este tudjuk meg?!

Ám a fotókon szerepel termékenként 2-2 exkluzív szín. Érdekes, hogy most nem kivételeznek úgy, hogy mondjuk, egy készüléknél többel számolnak. Ha lehet hinni a látottaknak, akkor az alábbi felállással számoljatok:

  • a Galaxy S23 5G-nél: a Light Green és a Light Blue;
  • a Galaxy S23+ 5G-nél: a Light Green és a Light Blue;
  • míg a Galaxy S23 Ultra 5G-nél: a Grey és a Red.

A Samsung.com webáruházban lesz dedikáltan elérhető a fentebb említett színválasztékok. Más csatornán nem, amin nem kell meglepődni. Az viszont kérdőjel, hogy milyen tárhely igénnyel lehet elérni. Nem tartanánk kizártnak, ha tennének rá limitációt, mégis csak ösztönző jellegű lehet a nagyobbat választani egy különleges színért. Az megint csak leszögezhető, hogy BeSpoke Edition terén továbbra sem nyúlnak a Galaxy S-ekhez.

Véleményünk szerint, a Samsung Magyarország kínálatába nem kerülnek be – legalábbis az előző évek tendenciáját alapul véve, illetve a magyarok türelmetlenségét (hiszen az átlagoshoz képest hosszabb szállítási idővel lehet számolni, általában 4-6 hét), szinte biztos, hogy csak legközelebbi nagyobb képviseletnél, a Samsung Németországnál debütálhatnak.

Szerintetek lesz húzóereje a különleges színválasztéknak?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.