A Galaxy Unpacked előtt mindenképp ejtsd meg!


Szűk 4 óra múlva a Samsung Global megtartja az év eleji flagship termékeinek a leleplezését. Ma már nem hoznánk semmilyen pletykát, híresztelést, ugyanis órákon belül lehull a lepel, felesleges bármiféle elmélkedésekbe fogadkozni. Helyette úgy gondolta a stáb, hogy olyan tényekre reflektálnánk, amik ezeknél sokkal fontosabbak.

Az egyik ilyen, amiről január közepén esett szó, hogy az Unpacked Eventre még lehetséges előregisztrálni. Aki elgondolkodott azon, hogy Galaxy S23 termékre esetlegesen beruház, azok a vásárlásuk során érvényesíthetnek egy 20.000 Ft értékű vouchert. Információnk szerint, ezt a kupont termék és tartozék vásárlásával érvényesíthetik az előrendelők, de tudjuk jól, hogy 3-4 ezer forint körül is lehetséges kiegészítőt venni. Mindenképpen érdemes rá lecsapni, már csak azért is, mert sosem lehet tudni, milyen ajánlat jön veletek szembe, amire nem tudok nemet mondani. (Saját példámból fakadóan, nem akartam januárban tévét és hangprojektort venni, de olyan promócióba botlottam, amiből fakadóan nem tudtam ellenállni.)

Fotó: Samsung Magyarország

A másik, hogy a Samsung.com oldalán 19 órás kezdéssel nem csak élőben lehet megtekinteni; hanem szakértők bevonásával, elő tolmácsolás formájában kerülnek bemutatásra az újdonsült készülékek. Nincs szükség semmi féle regisztrációra, a főoldalon, jobb alul, ahol a chatfej jelenik meg, ott élesedik az élőközvetítés. Akinek netán nem lenne jó az időpont, az másnap egy újabb összefoglaló keretében megtekintheti a lényeget – melyről itt írtunk.

A Galaxy Világa információja szerint, a chates ügyfélszolgálat is hosszabbított „nyitva tartással” várja az érdeklődők kérdéseit, ami annyit jelentene, hogy a megszokott 9 és 18 óra közötti munkaidő helyett most 22 óráig lehet kérdésekkel zargatni az ott dolgozókat. Egyébként érdemes is lesz, ugyanis nincs kizárva, hogy valamilyen féle honorációval ösztönözni fogják az érdeklődőket a vásárlásra – gondolok legfőképpen az ott osztott chates kuponra.

Végezetül, a teljességkedvéért bemásolnám a cikk végére azt a Youtube linket, amelyen nézhető az event, ha éppen nem a magyarországi képviselet aloldalán szeretnétek megtekinteni:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.