Mire gondolhatott Elon Musk valójában?


A Galaxy S23 termékcsalád közül a Galaxy S23 Ultra 5G hozta a legtöbb újítást, hiszen az, hogy a Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy processzorlapka vezéreli a 200MP-re képes ISOCELL HP2-es főkamera-érzékelőt, már alapvetően egy mesteri húzás – hiszen, ha a sajtó visszhangjára odafigyeltek, akkor észlelhetitek, hogy alig van panasz a képalkotóra. Ezt a teljesítményt a házon belül gyártott Exynos chipsettel nehezen tudták volna elérni, elég csak visszaemlékezni az előző generációk nyitányára: mindig vártuk az újabb szoftverfrissítést, hátha az majd helyre teszi a dolgokat. Most, szerencsére ilyenre nem kell várakozni.

A készülékek már eljutottak a népszerű okostelefon tesztelőkhöz, mint pl.: Marques Brownlee-hez, vagy csak rövidebben becézve MKBHD-hez. Meg is mutatta, hogy a flagship termék éjszaka, milyen zoomra képes. Talán ennél izgalmasabb egy népszerű milliárdos reakciója, Elon Musk-é, a Tesla atyáé, aki csak annyit fűzött hozzá:

Ha visszaemlékeztek a Samsung kampányára, akkor a Zoom mellett a WoW (csak WOOOW-ként) volt az egyik megragadó egyszavas szlogen, tehát nem okoztak csalódást a felhasználóknak. MKBHD kiírásában megemlíti, hogy nem tudja: kinek van szüksége 100x-os zoomra éjszaka, viszont, aki kellően maximalista akar lenni, és Holdról szeretne a csillagos égbolt alatt fotókat lőni, az nyugodtan megteheti a Galaxy S23 Ultra-val, mert a készülék képes rá.

Azért játszunk el a gondolattal, miszerint mire gondolhatott a költő, jelen esetben Elon Musk a Wow kifejezéssel?! A végén megéljük, hogy Galaxy terméke lesz a Tesla atyának? – Az mindenképpen egy mérföldkő lenne a dél-koreai vállalat életében.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.