Infografikán a Galaxy S23 5G és a Galaxy S23+ 5G


A napokban legfőképpen a Galaxy S23 Ultra-ról szólt a Galaxy Világa, viszont a flagship-éra két másik taggal is bővült, amelyekről szintén nem szabad elfeledni, hiszen a Samsung egyelőre megtartja azt a húzását, miszerint kell egy kompakt méretű csúcskategóriás; illetve, abból egy nagyobb kijelzős változat; valamint egy abszolút prémium, amely felkötteti a gatyamadzagot a versenytársakkal. Ha tippelnünk kellene, akkor a szimpla Galaxy S23 5G a keresettebb változat, hiszen majdnem mindent sikerült beleépíteniük, amit a pluszba, csak éppen zsebbarátabb kivitelezésben.

A Galaxy S23 | S23+ több téren eltér az Ultra-tól. Továbbra sem lépik meg náluk, hogy QHD+-ra megemeljék a kijelzők felbontását, holott anno pl.: a Galaxy S10-nél jelen volt – de arról sem szabad elfeledkezni, hogy akkoriban a Gear VR őrületet próbálták életben tartani, ami megkövetelte a ppi-tartományt. Mostanra inkább minden az üzemidőn áll vagy bukik, ha pedig nincs felesleges képpontsűrűség, akkor bizony a fogyasztáson sokat tudnak spórolni.

Kamerák terén sincs periszkópos érzékelő, valamint a főkamera terén „csak” 50MP-lel dolgoznak, ám az se kevés, főleg a DualPixel technológiából fakadóan.  Hogy, még miben egyeznek a termékek, azt mutatnám a kiadott infógrafikájukon:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.