Újabb streaming szolgáltatással lettek kompatibilisek a Samsung tévék


Február 14-én, Valentin-napon elstartolt Magyarországon a SkyShowtime névre keresztelt streaming szolgáltatás. Tudom, még egy újabb, ami egyesek digitális pénztálcájára rámászhat; hiszen, ha belegondoltok, jelen van már: a Netflix, a HBO Max, az Amazon Prime, az RTL+ vagy éppen a Disney+, melyek összessége már egy komolyabb összeget le tud rántani a havi keretünkből. Nem is azt mondjuk, hogy mindegyiknél legyél előfizető, hanem inkább azt, hogy csak azoknál, amelyek kínálata az ízlésetekhez legközelebb áll.

Most azonban a SkyShowtime limitált ideig, egészpontosan 2023. április 11-ig egy ajánlattal kedveskedik az előfizetőinek, ugyanis, 1 999 Ft helyett csak 999 Ft-ba kerül, amely elviekben nem fog emelkedni. Az életre szóló fél árú promóción érdemes elgondolkodni, adni egy esélyt a platformnak, hiszen, bármikor visszamondható.

Mi egy becsekkolás előfizetésre megnézzük.
Fotó: Galaxy Világa

Most azonban rákanyarodnék, hogy egy nemszponzorált cikk, miként érintheti a Samsung felhasználóit. Történt ugyanis, hogyha 2017-es Samsung Smart TV-vel vagy annál frissebbel rendelkezel, akkor annak áruházából letölthető már a SkyShowtime applikáció, így nem kell böngészőből indítanod a belépést azért, hogy a tartalmait el tudjátok érni. Másrészről, az abba történő felhasználó fiókos belépés sem bonyolult, hiszen, csak a https://skyshowtime.com/tv/samsung oldalra kell ellátogatni, ahol a tévén megjelenő számsort kell bepötyögni, majd hozzácsatolni mindezt a fiókunkhoz.

A SkyShowtime öt felületet fog össze, még pedig: a Peacock-ot, a Paramount+-t, a Showtime-ot, a Sky-t és a Nickelodeon-t. Hazai fórumokon olvasható, hogy még küzdenek a technológiával a fejlesztői, ugyanis előfordulhatnak a feliratoknál csúszási problémák, vagy éppen összekeverések. Nyilván az elején ilyen belefér, de majd ha már teliáras minden, akkor érdemes jelezni a sok bug-ot, hogy nem ezért fizettek.

Olyan sorozatokat találhattok a kínálatban, mint pl.:

  • a Yellowstone;
  • a Kingstown polgármestere (Mayor of Kingstown);
  • a Tulsa Királya (Tulsa King), melyben Stalone szerepel;
  • a Downtown Abby,
  • a Halo tévésorozat és még sok mást.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.