Infografikán a Galaxy S23 Ultra


Minap tűnt fel, hogy a DxOMark csapatánál publikálásra került a Galaxy S23 Ultra tesztelemzése, amelynek poénját azért sem szeretném lelőni, mivel a hétvégén egy nagyobb lélegzetű cikkben át szeretnék futni az ott írt tényeken. Akinek nem lenne meg az oldal, előjáróban annyit érdemes róluk tudni, hogy független tesztelőknek adják el magukat, fő fókuszban a termékek adott tudása áll, mint pl.: hangzása, kijelzője, üzemideje vagy éppen kamerája.

A Galaxy S23 Ultra, azaz az Ultra generáció legutóbbi tagja mérföldkőként íródik be a Samsung történelemkönyvébe, ugyanis ez az első olyan okostelefon az albrandből, ami egységesen a Qualcomm által gyártott Snapdragon lapkával látott napvilágot. Az európai vásárlók biztosan díjazni fogják, hiszen az Exynos-os elődök sorra elmaradtak teljesítményben, feldolgozásban és üzemidőben. Másrészről, a szoftverfejlesztőknek sem kell orvosolniuk a dupla átírást, ezáltal hamarabb futhatnak be a frissítései. A termék vonzó tényei közül legtöbben az új képérzékelőjét emelik ki, mellyel határozottan jobb képek készülnek – hiszen növekedett a szenzornak a mérete, ezáltal több fény fogadására alkalmas. Nála debütált a mobilipar legerősebb kijelzővédelme, a Gorilla Glass Victus2, amit a hátlap is megkapott – míg a kameralencséket Gorilla Glass DX-szel teszik karcállóbbá.

Az elégedetlen közönség sérelmezi viszont a Wi-Fi6e szabványt, hiszen már létezik Wi-Fi7 is; illetve a műholdas (vész)hívás kihagyását, mellyel több versenytárs rendelkezik a piacon. Mutatnám infógrafikában a főbb specifikációkat:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.