Íme a lista, mely termékek kaphatják meg az átfolyó áram lehetőségét játék közben


A puding próbája a meleg időszakban érkezik, de azért már most bevallhatjuk, hogy nem feltétlenül Magyarország a világ közepe, így akik attól tartanának, hogy a Galaxy S23 termékek hűtése nem lett a legtökéletesebb, azoknak nincs okuk a félelemre. Már külön cikkben volt arról szó, hogy mekkora mértékű növekedés mutatkozott a gőzkamra kapcsán, ahol arra is kitértünk, hogy a Game Booster nevű alkalmazás egy olyan kiegészítést kapott, ami egyedi a piacon és védi a termékünket a felesleges hőtermeléstől. Ez az extra funkció az USB Power Delivery-re hallgat, amely a következőért felelős:

A telefon túlmelegedésének megakadályozása érdekében a töltés szüneteltetése, amikor USB Power Delivery szabványú töltő van csatlakoztatva, és az akkumulátor töltöttsége 20% felett van.

Fotó: SoyaCincau

Eddig semmi újat nem mondtam, hiszen már olvashattátok az oldalukon. Azonban a dél-koreai Samsung Community fórumán megosztották a fejlesztők, mely termékekre futhat be a közelebbi jövőben ez a szoftveres kiegészítés. Az ominózus listán kapott helyet a Galaxy S23 termékcsalád mellett:

  • a Galaxy S22 | S22+ | S22 Ultra 5G
  • a Galaxy Z Fold4 5G
  • a Galaxy Z Flip4 5G
  • a Galaxy A53 5G
  • a Galaxy A33 5G
  • a Galaxy A23 5G
  • a Galaxy M33
  • és a Galaxy Tab S8 termékcsalád.

Ha eddig nem lett volna tiszta, akkor az USB Power Delivery a játékosok számára lesz egy hasznos funkció. Amikor a készülékük töltőn van, az akkumulátor állapota pedig legalább 20% felett, akkor az akkumulátor töltése kikapcsolódik, ám az nem merül. Ergo, afféle átfolyó árammal számolhatnak a Galaxy felhasználók, amely akkor kerül inaktiválásra, ha befejezik a játszást. Ilyenkor újra az akkumulátor kapja töltést és halad tovább 85%-ig vagy éppen 100%-ig, attól függően, hogy van-e korlátozás az Akkumulátorvédelem bekapcsolásával.

A fenti lista egyébként kiegészülhet idővel, hiszen szinte biztosan megkapják a tavasszal érkező középkategóriás modellek. Számomra talán inkább az a fura, hogy a Galaxy S21 termékcsalád, és az előtti flagship termékek kimaradnak a jóból.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.