Ha kiegészítők vásárlásán gondolkodsz, most érdemes szétnézni


Több mint egy hete zajlik a Samsung farsangi fesztiválja a Samsung.com webáruházában, ahol többféle promócióval várják az érdeklődőket. Az okostelefonokra és a tabletekre fókuszáló kedvezményekről már külön megemlékeztünk. Dióhéjban arról lenne szó, ha a megjelölt terméket készülék beszámítással vásároljátok, akkor extra ráadás kedvezményben részesültök. Érdemes kihasználni, ha elfekvőben van egy olyan régi listán szereplő modelletek, amit inkább elektronikai hulladékként tároltok; mint sem megúszó vészkészüléknek. A részleteket a fenti linkre klikkelve olvashatjátok.

Most a tartozékos promócióra hívnám fel a figyelmetek. Talán utoljára tavaly Black Friday időszakában volt hasonló, melynek lényege:

  • ha két okostelefonhoz vagy tablethez kötődő tartozékot vásárolnátok, akkor 20%-os árlecsapást kaptok mind a kettőre;
  • ha pedig hármat, akkor 30%-os lesz a trióra kedvezmény mértéke.

A szemfüles felhasználók már biztos észrevették azt, hogy mindez tovább kombinálható a kedvezménykódokkal, amelyek általában a végösszegből csípnek le 10%-ot. Gondolok itt, pl.: az ajánló program keretében osztogatott MAR kezdetűekre. A promóciót: 2023. február 27. 9 óráig tudjátok igénybe venni.

A promóció aloldala a Samsung.com-on.
Forrás: Samsung Magyarország

A fenti fotón látható az összepakolós aloldalnak a képernyőfotója; azonban ott nem szerepel minden tartozék, így inkább azt tanácsolnánk, hogy dobáljátok csak bele a kosaratokba, hiszen a pénztárnál úgy is mutatkoznia kell az árleszállításnak. (Ha mégsem így lenne, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot a website-on lévő chates ügyfélszolgálattal.)

Van egy másik összepakoló felület, ugyanis, ha egy BeSpoke hütőszekrényre adnátok be a derekatok, akkor összetételt követően -25%-kal támogat meg a hazai képviselet.

Legyen olyan a hűtőd, amilyet megálmodtál!
Forrás: Samsung Magyarország

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.