Belistázta a Galaxy A34 5G és a Galaxy A54 5G termékeket a hazai képviselet


Február végén elstartolt az MWC Barcelonában, ahol akár a Samsung bemutathatja (nem fogja!) a következő generációs középkategóriás készülékeit, amelyeknek premierje évről évre tavaszra esik. Az idei esztendőben egyelőre csak a Galaxy S23 termékcsalád futott be; holott a piacon már leleplezésre, valamint bizonyos régiókban terítékre került a Galaxy A14 5G. Egyelőre viszont Európa számos országát elkerülte a belépőszintű modell, viszont, nagyon úgy fest, hogy a várakozásnak lassan vége. Történt ugyanis, hogy a hazai képviselet belistázta az SM-A146P cikkszámon nyilvántartott változatot, ami legfőképpen Ázsiában honos, mint pl.: Thaiföldön, Hong Kongban vagy éppen az Egyesült Arab Emírségben.

Ami nála egy fokkal izgalmasabb, hogy a neten már számtalanszor szóba került, ám általunk ezideáig annyira nem éltetett Galaxy A34 5G és Galaxy A54 5G szintén feltűnt a Samsung Magyarország termék támogatási listáján. A típusszámok beszédesek, hiszen az EUE végződés egyértelműen arra utal, hogy érkeznek a régiókban és ha nagyon mázlink van, akkor egy csavarral Magyarországra. Mármint, ezt a mázlit arra érteném, hogy most először történhet meg a középkategóriában az a húzás, hogy egyszerre két tárhelyopció kerül a kínálatba, amire eddig csak a belépő- és a felsőkategóriában volt precedens.

Az összesített táblázatot mutatnám táblázatba foglalva:

TermékSzínopció6/128GB v. 8/128GB8/256GB
Galaxy A34 5GAwesome Black
Lime/Green
Violet
Silver
SM-A346BZKAEUE
SM-A346BLGAEUE
SM-A346BLVAEUE
SM-A346BZSAEUE
SM-A346BZKEEUE
SM-A346BLGEEUE
SM-A346BLVEEUE
SM-A346BZSEEUE
Galaxy A54 5GAwesome Black
Awesome White
Violet
Lime/Green
SM-A546BZKCEUE
SM-A546BZWCEUE
SM-A546BLVCEUE
SM-A546BLGCEUE
SM-A546BZKDEUE
SM-A546BZWDEUE
SM-A546BLVDEUE
SM-A546BLGDEUE
Táblázat: Galaxy Világa | Forrás: #1 | #2

Mint az az összesített táblázatból leolvasható, termékenként ugyanabból a színből két változat van feltűntetve. Azt a részét csak betippeltük, melyik lehet a 6 vagy 8/128GB-os, melyik pedig a 8/256GB-os RAM/ROM lehetőség – de ha az abc sorrendre építik a jelenséget, akkor az előrébb lévő a kisebb. A színek hivatalos neveit egyelőre titok övezi, de azért könnyedén kikövetkeztethető, melyik vonatkozik egyikhez-másikhoz.

Mind a két termék várhatóan márciusban lát napvilágot. Az előzetes pletykák szerint, a Galaxy A54 5G jó eséllyel Exynos lapkával debütálhat, míg a Galaxy A34 5G csak MediaTek által gyártottal. A kijelző típusnál tovább örököltették az előző generációs vonalakat, azaz Infinity-O-t csak az erősebb modell kap. A hátoldal pedig a letisztult, kameraszigetmentes elképzeléssel próbálják a közönségét megnyerni – amelyet anno a Galaxy A32-knél vetettek be, majd a Galaxy S23-aknál helyeztek reflektorfénybe.

Ti már várjátok a debütjüket?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.