A Galaxy A54 5G se maradt Smart View Wallet tok nélkül


Márciusba lépve egyre esedékesebb a Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G termékeknek a leleplezése. A külföldi sajtóorgánumok információja szerint, március közepén, elméleti síkon március 15-én kerülhet sor a készülékek bemutatására; azonban arról egyelőre nincs hivatalos állaspont, hogy valóban ekkor kerül sor a prezentálásra; illetve arról sincs, hogy várható-e pre-order időszak, vagy csak csendes premier formájában megérkezik vásárolható formában. Azt viszont már a Galaxy Világa csapata kiszúrta, hogy két tárhely méret kerül belistázásra a Samsung Magyarország oldalán, így jó eséllyel az alap 128GB mellé érkezhet a 256GB-os is.

Most viszont nem a lokális képviselet bakizott, hanem az észak-macedóniai kollégák. Történt ugyanis, hogy Kamil nevű felhasználó a SamMobile csapatának beküldte a Galaxy A54 5G készülék egyik tokjának egyik színe élesítve maradt aloldalát. Eszerint pedig várható a középkategória felsőágához is a Smart View Wallet tok.

A Galaxy A54 5G Smart View Wallet tokja.
Forrás: Samsung MK | Talált: SamMobile

Az ‘EF-ZA546’ típusszámon nyilvántartott termék egyértelműen a Smart View Wallet tok, hiszen a Galaxy S23-aknál már jól megismerhettük. Különlegessége, hogy az egykori Smart View és a Wallet tokot ötvözték; amely az árcímkéjén is mutatkozik valamelyest, ugyanis felső berkekben 21 990 Ft-os fogyasztói áron kapható – ami valljuk be, eléggé borsós, de hát manapság minden újdonságnak elkérik az árát.

A Smart View Wallet tok tovább örököltetése azért sem meglepő húzás, ugyanis a Samsung folyton-folyvást azon dolgozik, miként tudná minimalizálni az erőforrásait, amellyel környezettudatosabbá válik. Lényegében e célból lesz a hátlapi kamera megvalósítást majdnem ugyanolyan, mint a Galaxy S23 termékcsaládnál. (Azért csak majdnem, mert más különben annak a toknak kellene illeszkednie rá, viszont méreti adottságaiból fakadóan nem fog!) Ezen kívül, a már tegnap kitárgyalt márka identitás erősítése jellemet szintúgy prezentálja.

A tok ablakos kivágása olyan funkciónak ad beállíthatóságot, mint az Always-on-Display. Változtathatjuk az óra stílusát, valamint a háttérképet. Ezen felül van lehetőség a hívások fogadására és elutasítására zárt állapotban. A tok nyitható felében, a kijelzővel szembeni oldalon mutatkozik a bank- és/vagy hitelkártya befogadó helye – bár manapság annyira az emberek torkán le van dugva az NFC alapú mobilos fizetési lehetőség, hogy kicsit idejét múlt 2023-ban ez a tokrészegység.

A kiegészítő különlegessége, hogy újrahasznosított és bioalapú anyagokból készült. Ezáltal megkapta az ECOLOGO minősítést az UL Solutionstól. Mit takar mindez a gyártásban? Tartalmaz újrahasznosított műanyagot, minimum 17%-ban; valamint bio alapú anyagot legalább 21%-ban. Utóbbi esetében a kukoricacsuhéra gondoljatok; amelyek használatával a széndioxid-kibocsátás jelentős mértékben csökken a kiegészítő gyártása során.

A tok külleme azt is elárulja, merre helyezkednek el az oldalsó gombok, illetve milyen kivágásokkal lehet számolni alul. Áráról nincs egyelőre pontos információ, viszont vélhetően 12-15 ezer forintot kérnek el érte hazai fronton, legalábbis a középkategóriás berkekben a S View Cover 11 990 Ft és 13 990 Ft körül mozgott.

Ha tippelnünk kellene, akkor a Galaxy A34 5G már nem fog rendelkezni a Smart View Wallet tokkal, már csak abból kiindulva, hogy a Galaxy A33 5G se kapta meg az AoD szoftveres megoldást – és vélhetően az utód se fogja, hogy tegyenek még egy különbséget a két termék között.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.