Lassan idehaza is debütál a Galaxy A14


Az internet népe a közelgő Galaxy A-termékek debütálására készül. Külföldi sajtóértesülések szerint, március közepén rajtolhat el a Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G forgalmazása, azonban nem zárjuk ki, hogy a Samsung Magyarország valamikor ezidőtájt, afféle csendes premier formájában útjának indítja a Galaxy A14-et is. Múltkor már szemet szúrt a Galaxy Világa stábjának, hogy az SM-A146P/DS típusszámon nyilvántartott modellek belistázásra kerültek, amiből arra következtetnénk, hogy a Galaxy A14 5G érkezhet – de nincs semmi kőbe vésve. Teóriánkat arra alapozzuk, hogy az SM-A145F-ként futhat – európai fronton – a Galaxy A14 LTE; bár a ‘P’ utótag nagyon fura, hiszen a régiókban inkább az ‘F’ vagy a ‘G’ van jelen.

Azóta újabb nyomok tűntek fel, ugyanis, mint azt képernyőfotóval prezentáljuk, kétféle tokvariánsával is számolhat a hazai közönség; amely egyértelműen választ nem szolgáltat arra a kérdésre, hogy akkor most az LTE vagy az 5G képes változattal örvendeztet-e meg a hazai márkakereskedés.

Azért írtam, hogy egyértelmű választ nem szolgáltat, mivel a két termék mérete egy és ugyanaz, amelyre a tartozékok dobozán lévő felirat is felhívja a figyelmet. Tehát, ugyanaz a tokvariáns mind a két változatra vásárolható, ami azért egy tudatos húzás, mert mégis csak a belépőszintű modellekből értékesít a Samsung a legtöbbet minden évbe. (Pontosan tegnap tértünk ki arra, hogy a Galaxy A13 lett a 2022-es év legnépszerűbb Androidos terméke.)

A magyarországi képviselet weboldalán kétféle kiegészítő tűnt fel:

TermékSzín és típusszámÁr
Clear CaseÁtlátszó [EF-QA146CTEGWW]29,99$*
Card Slot CaseLime [EF-OA146TGEGWW]
Fekete | Black [EF-OA146TBEGCA]
29,99$*
A kiegészítők összesítő táblázata.
Kreálta: Galaxy Világa

Az árakat a kanadai képviselet oldalról vettem át, ahol mindkettőért ugyanannyit kérnek el: 30 dollárt. Kicsit sokallanánk, ha idehaza az átlátszó tokot 10 990 Ft-ért kínálnák, hiszen általában 6 990 Ft vagy 7 990 Ft körül megáll az áruk, de nem zárjuk ki annak tényét, hogy az infláció beleszól a kiegészítők árképzésébe.

A Clear Case mellett legfőképpen az szól, hogy a vásárlóinak nem kell attól tartaniuk, hogy a készülékük eredeti színét elrejtik, ugyanis átlátszó jellegéből fakadóan nincs elfedés. Míg a hangerőgombok kaptak lefedést, addig az oldalsógombot szabadon hagyták abból fakadóan, hogy az ujjlenyomat-olvasó ne legyen akadályozva; könnyedén történhessen az azonosítás. Súlyban mindössze 30g többletet jelent, amivel könnyedén meg lehet barátkozni.

Ezzel szemben a bankkártyatartóval felvértezett Card Slot Case már 38 gram – de ha használjuk a funkciót, akkor még egy kicsivel több. Itt szó sincs átlátszóságról, fekete és lime színben érhető el, cserébe nem kell attól tartani, hogy koszolódik, elsárgul. Az ujjlenyomat-olvasó miatt hasonló módon oldották meg a bekapcsológombnál a kivágást.

Íme pár fotó róla:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.