Nincs több kérdés a Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G kapcsán


A Samsung tartja magát az előző évek tendenciájához, miszerint tavasszal hozza el a közkedvelt középkategóriás okostelefonjainak utódjait. Név szerint, a Galaxy A5x- és a Galaxy A3x-termékcsalád megújulásáról van szó, amit ismételten márciusra ütemeztek. A Samsung India már létrehozta a hozzákapcsolódó feliratkozó felületet, amelyen március 16-a 12 óra szerepel ottani idő szerint, de világviszonylatban március 15-ről híresztelnek a külföldi sajtók. Egyelőre csak az ottani képviselet oldalán tűnt fel, de azért akadnak már országok is, amelyek véletlen folytán tettek közzé tényeket, mint pl.: a franciák.

A legtöbb régióban már a belistázott áruk se titok, de ami ennél fontosabb, hogy a Galaxy A34 5G 256GB-os, illetve a Galaxy A54 5G mindegyik változata 8GB alap RAM-mal lát napvilágot, míg előbbinek a 128GB-os variánsa 6GB-tal.

Mivel lesz részletes cikk mind a kettőről, így specifikációs fotók formájában mutatnám először a Galaxy A34 5G különbségeit az elődhöz képest, illetve a húzó USP-it.

Majd pedig a közkedveltebb Galaxy A54 5G-ét, amelyet szintén összehasonlítottak a Galaxy A53 5G-vel, valamint felhívták a figyelmet arra, milyen fontos tények szólnak mellette:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.