Ha visszanéznéd a Galaxy F14 5G leleplező eventjét, akkor megadjuk a lehetőséget rá


A Galaxy F14 5G magyarországi forgalomba biztosan nem kerül, de azért beszámoltunk a főbb jellemzőiről. Ha hasonlítanom kellene valamihez, azt mondanám, hogy megkapta a Galaxy A14 5G és a Galaxy M14 5G főbb vonásait, azaz a méretes akkumulátort megspékelték 25W-os töltés felvétellel, ami a belépőszintnél nem jellemző. Ezen felül, szoftvertámogatottságban 2027-ig biztosan érkezni fog rá biztonsági frissítés; míg az Android jóvoltából Android 15-ig biztosan update-telhető lesz, így a nagyjából 56 ezer forint körüli áron forgalomba kerülő termék azok számára bíztató lehet, akik viszonylag olcsón meg szeretnék úszni a vásárlást.

A Galaxy Z termékcsalád fókuszában a Z Generáció áll, akiknél a méretes akkumulátor által nyújtott hosszú üzemidő, a nagy kijelző, a gyors mobilinternet és a korrekt kamera a legfőbb igény – amelyet a Galaxy F14 5G hozni fog. A leleplezésére Indiában került sor, ahol nagyjából 1 órás event formájában mutatták be, hogy kinek és miért lehet jó választás.

Mutatnám az Unpacked Eventet teljes szélességében! Azért az valahol beszédes, hogy 15 ezren megnézték 5 nap alatt – bár hozzászólásokat annyira nem tudott gyűjteni, mindössze 3 darab van a cikk publikásának pillanatában:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.