Indulthat a ReGalaxy program 2.0: kibővült és meghosszabbodott, hogy még kedvezőbb legyen!


A ReGalaxy program egy magyar újdonság, amely más országokban egyelőre nem elérhető. Afféle tesztüzemként fut, hiszen mint azt a kutatások is bizonyítják, az Android felhasználók ragaszkodó típusúak. Mindössze 18% válik meg a készüléküktől készülékbeszámítás vagy eladás formájában – ha a lopás/összetöré/elhagyás tényezőjét kivesszük a listából. A többségük megtartja, vagy éppen továbbadja családon vagy baráti körön belül, esetleg felújítatja, hogy okosotthon vezérlőként használhassa. Pontosan azokat a ragaszkodó ügyfeleket célozza meg, akik nemrégiben vásároltak felsőkategóriás Galaxy modellt, ám kacérkodnak a gondolattal, hogy váltsanak; csak éppen egy olyan ajánlatra várnak, amely részükről kihagyhatatlan. Ez egy olyasféle, hiszen ha beleesel a szűrőbe, akkor jól jössz ki a végén.

A Galaxy S23 termékcsalád előrendelésével vette kezdetét a ReGalaxy program, amelynek induló verziójáról itt írtunk bővebben. Az idő múlásával a listán némileg kibővítettek, hiszen olyan közkedvelt flagship készülék került fel rá, mint a Galaxy S20 FE – amely kétféle hálózat csatlakozási formában, és processzorral látott a magyarországi piacon világot. Már az akkori cikknél is azért tudtunk volna további tippet adni. Úgy fest meghallották szavainkat, mert változtattak a programon; így bátran hívhatom már 2.0-s változatnak.

Az egyik fontos változás, hogy immáron nem csak a Galaxy S23 termékek vásárlásakor lehet igénybe venni, hanem bekerült a választékba a Galaxy Z Fold4 5G és a Galaxy Z Flip4 5G készülékduó. Ergo, ha az új generációs összehajtható modellek közül választanátok, és rendelkeztek egy a promócióban résztvevő okostelefonnal, akkor ugyanúgy jogosultak lesztek a bruttó 100 ezer forintig történő szervízen keresztüli díjmentes termékfelújításra.

A változás 2023. április 3-tól 2023. július 15. éjfélig lesz érvényben; illetve az idő előtti visszavonásáig. A lebonyolítására ugyanaz a szisztéma, mint előzőleg; azaz a Samsung Members-ben kell a hozzákapcsolódó kedvezmény menüpont alatt leadni az igényt az újdonsült okostelefonról. Ezt követően vagy a Samsung.com webáruházán keresztül kérhettek egy futárt, aki elviszi és visszaviszi a felújítandó egykori flagship modellt; vagy személyesen elviszitek az egyik szerviz- vagy leadási pontra. Ha netán meghaladná a javítási költség a bruttó 100 ezer forintot, akkor keresni fognak a további lehetőségek kapcsán.

Egy másik újdonság, hogy a Galaxy S10-ig visszamenőleg minden Galaxy S- és Note-szériás készülék bekerült a felújítható termékek közé; azaz kiegészült az egykori lista: a Galaxy Note10, a Galaxy Note10+, a Galaxy Note10+ 5G és a Galaxy Note10 Lite kvartettel.

Íme a lista kiegészítése, mely típusokra érvényesíthető:

TermékRAM/ROMSzín és típusszám
Galaxy Note108/256GBFénylő Fekete [SM-N970FZKDTMH]
Fénylő Prizma [SM-N970FZSDTMH]
Fénylő Fekete [SM-N970FZKDXEH]
Fénylő Prizma [SM-N970FZSDXEH]
Galaxy Note10+12/256GBFénylő Fekete [SM-N975FZKDTMH]
Fénylő Prizma [SM-N975FZSDTMH]
Fénylő Fekete [SM-N975FZKDXEH]
Fénylő Prizma [SM-N975FZSDXEH]
Galaxy Note10+12/512GBFénylő Fekete [SM-N975FZKGXEH]
Fénylő Prizma [SM-N975FZSGXEH]
Fénylő Prizma [SM-N975FZSGTMH]
Galaxy Note10+ 5G12/256GBFénylő Fekete [SM-N976BZKATMH]
Fénylő Prizma [SM-N976BZSATMH]
Fénylő Fekete [SM-N976BZKAXEH]
Galaxy Note10+ 5G12/512GBFénylő Prizma [SM-N976BZSETMH]
Galaxy Note10 Lite6/128GBFénylő Fekete [SM-N770FZKDXEH]
Fénylő Vörös [SM-N770FZRDXEH]
Fénylő Prizma [SM-N770FZSDXEH]
Fénylő Fekete [SM-N770FZKDTMH]
Fénylő Vörös [SM-N770FZRDTMH]
Fénylő Prizma [SM-N770FZSDTMH]
Újabb termékekkel bővült a lista!
Forrás: Samsung Magyarország

Ha netán termékazonosság formájában ott lennél, viszont típusszám-azonosság elmaradna (mert pl.: EU-n kívüli a szürkeimportból származik), akkor sajnos nem leszel jogosult a ReGalaxy programban való részvételre. (A típusszámot mindenki maga ellenőrizheti a Beállítások → A telefon névjegye → Állapotinformációk → Modellkód menüpontja alatt.) Sajnos a komplett lista még azért rendelkezik olyan résekkel, amiket orvosolniuk kellene a szabályzat kitalálóinak, ugyanis ott van pl.: az ‘SM-G980FZADTMH’ modell, ami a Galaxy S20 termék lenne, csak éppen nem a független kiadású, hanem a Telekomnál értékesített, mely nem az ‘EUE’, hanem az ‘TMH’ végződéssel rendelkezik. Legjobb tudomásunk, legalábbis egyik olvasónk írása állítása szerint rá nem tudta érvényesíteni a program adta lehetőséget.

A ReGalaxy programmal kapcsolatban a samsung_regalaxy_promocio@ogilvy.com e-mail címen keresztül tudtok érdeklődni, ha felmerülni bármilyen kérdésetek; míg a lefrissített szabályzatot, az alábbi linkre kattintva éritek el.

A teljesség kedvéért mutatnánk a hivatalos listát, hogy mely csatornák vesznek részt a hosszabbított és kibővített promócióban:

 • a Samsung Experience Store üzletek és webáruházak;
 • a Magyar Telekom Nyrt. által üzemeltetett üzletek és webáruház;
 • a Yettel Magyarország Zrt. által üzemeltetett üzletek és webáruház;
 • a Vodafone Magyarország Zrt. által üzemeltetett üzletek és webáruház;
 • az Euronics üzletek és webáruház;
 • a magyarországi Media Markt műszaki áruházak és webáruház;
 • az EXTREME DIGITAL- EMAG KFT. által üzemeltetett Extreme Digital – Emag üzletek és webáruház;
 • az ipon.hu webáruház;
 • az aqua.hu webáruház
 • az notebook.hu webáruház és üzletek;
 • az alza.hu webáruház;
 • a http://www.speedshop.hu webáruház;
 • a http://www.bestbyte.hu webáruház;
 • a http://www.firstphone.hu webáruház;
 • az Auchan Magyarország Kft. által üzemeltetett üzletek és a webáruház;
 • a 220volt Magyarország Kft. által üzemeltetett üzletek és a webáruház;
 • a http://www.pepita.hu oldal;
 • és a Samsung Webáruház

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.