Tartottak Unpacked Eventet a 2023-as Samsung TV-khez is


Idén, a Samsung TV-k a „WOW-élmény következő szintje” koncepció révén, páratlan képminőséggel nyűgözték le a felhasználókat az új technológiáknak köszönhetően, a legmagasabb színvonalú nézői élmény érdekében. Kezdjük az azonnali kapcsolódással. A tévéd vagy a mobilod is csatlakozik a többi Team Samsung készülékhez, és összeköti őket.

mondta JH Han, a Samsung egyik termékélményekért felelős fejese

Miután az év eleji flagship okostelefonok bemutatkoztak, a Samsung mindig ráösszpontosít a tévé frontjára. Ismételten tavasszal tartották meg a hozzákapcsolódó leleplező eventet, melynek idén az „Unbox & Discover 2023” szlogent adták. A Neo QLED és az OLED televíziók előrendelési kampánya még szűk két napig tart – melynek keretében ráadás termékkel számolhatnak a vásárlók. Ezen felül, a bevezetési promócióval akár 15+10%-kal olcsóbban juthatnak hozzá a Samsung.com webáruházában, így nem érdemes későbbre tolni.

A hazai képviselet a cirka egy órás eventhez csinált egy 1 perces összefoglaló videót, hiszen köztudott, hogy manapság a rövidebb tartalmakra bukik a közönség; ha pedig kellően kedvet tudnak csinálni neki, akkor arra is van lehetőség, hogy a teljes eseményt elejétől a végéig bárki megtekintse. Ami számomra meglepetés volt, az a magyar feliratozás, amit az MX körökben egyáltalán nem alkalmaznak, holott szerintem lenne közönsége az ilyesminek.

Terveink szerint azért egy nyitóárlista erejére beköszönünk, de mivel inkább az MX-érában találhatók Galaxy termékek – hogy hűek legyünk a nevünkhöz – így nem kevernénk ezt a termékcsoportot az oldalunkra. Ám most Húsvét napján kivételt teszünk, mert ünnepnapon csak könnyed cikk írására vágyik a szervezetünk.

Aki teljes terjedelmében tekintené meg az eseményt, az a tovább mögötti videóban megteheti.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.