Hozzáadták a „Menstruáció előrejelzése bőrhőmérsékletből” funckiót a Samsung Health-hez a magyarországi felhasználóknál is


És befutott a várva várt frissítés, amivel a hölgy érdeklődőknek szeretne a Samsung kedveskedni. Anno a Galaxy Watch5 termékcsaládnál kifejezetten nagy figyelmet kapott az infravörös hőmérséklet-érzékelőszenzor, amelynek kvázi bevezetésére kellett bő fél évet várniuk a korai vásárlóknak. Sokan arra tippeltek, hogy majd egyfajta lázmérő funkciót láthat el, ám ennél sokkal speciálisabb képességre hivatott – amelyhez a Natural Cyclesszel kellett társulniuk, hogy a gyengébbik nem menzeszének előrejelzését mutassa.

A Galaxy Watch5-nél az R910XXU1AWD6, míg a Galaxy Watch5 Pro-nál a R920XXU1AWD6 buildszámon élesedett a szoftverfrissítés 2024. április 24-én, amely már biztonsági frissítés tekintetében áprilisi védelemmel is fel van vértezve.

A hivatalos patch note-jában az alábbi olvasható:

Samsung Health: Az alkalmazás a legújjabb verzióra frissül.
– A „Menstruáció előrejelzése bőrhőmérsékletből” funkció hozzáadásra kerül a Ciklus követéséhez.

A fejlesztők készítettek egy tutorial videót is azoknak, akik elvesznének a beállítások közepette; vagy éppen nincsenek képben azzal, hogy milyen további extra funkciókra hivatott – hiszen, bizonyos állapotok megadásával tippeket ad a Samsung Health abban, hogy a lehető legkönnyedébben legyenek túl a hölgy felhasználók a „nehéz napjaikon”. Mutatnám a videót hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.