Lassan gyártás alatt a Galaxy Z Flip5 5G tok készlete


A hetet egy Galaxy Z Flip5 5G hírrel zárnánk, hiszen kezd igazolódni a valós külleme, amelyet elviekben hétpecsétes titok védelmezne. A Samsung tartva a hagyományokhoz magát, a páratlan modelleknél hozzátesz valami újat a külsejéhez. Nincs nehéz helyzetben, hiszen ha belegondoltok, akkor a Galaxy Z Fold-érából simán tudott meríteni, ahol lassan tökélyére fejlesztették a kivülső kijelző lehetőségeit. Lényegében, ilyen téren szeretnének elmozdulni a következő generációs kagylótelefonok vonalán.

Az elmúlt napokban már megmutattuk a legfrissebb renderfotóit, amely elárulta, hogy az 1.9 inches külső megjelenítő cirka másfélszeresére fog növekedni. A jelenlegi pletykák szerint, 3.4-3.5-re lehet számítani. Most Ice Universe a hozzá klappoló átlátszó plasztiktokot prezentálta twitter oldalán, ami megerősíti a folder stílusú előlapot.

A Samsung vélhetően tudatosan szivárogtat – legalábbis az új dizájnújításoknál mindig idő előtt szeretné hozzászoktatni a leendő vásárlóit a külsőhöz, hogy ne essen el előrendeléstől majd az ominózus időszakban. Utoljára a Galaxy S20-termékcsaládnál volt egy igen jelentős bukás, amit el szeretnének kerülni, mégis csak a foldable készülékekre sokkal nagyobb hangsúly tevődik az év második felében.

A lentebb prezentált „bőrtok” színorgiáját túlzásnak találnám, legalábbis ennyi variáció már csak a környezettudatosságból fakadóan sem releváns. Ami talán fura számomra, hogy a kamerák nem kaptak rajta köralakú körülölelést, mint a Galaxy S23-termékcsaládnál, vagy éppen a LED-vakunál. A másik kérdőjeles rész, hogy a toknak a vastagsága, mennyire lesz zavaró a kijelző aszimmetriájáért felelős részénél. Ha oda valóban gyorsikonokat akarnak tenni, kell ügyelni arra, hogy könnyedén tudjanak rányomni a vásárlók.

Az biztos, hogy szokni kell ezt a kijelzőstílust. Cseppet sem rossz, inkább csak furcsa, de ha a UI részt jól kitalálják hozzá, akkor simán másolhatja a konkurencia.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.