Galaxy-okostelefon cameozott a Meg 2.: Az átok című mozifilmben és annak előzetesében


A cameo-t, mint jelenséget akkora állapíthatjuk meg, amikor egy személy önmagát alakítva tűnik fel egy mozifilmben/sorozatban; tehát nem egy kitalált karaktert formál meg. (Pl.: Stephen King sűrűn mutatkozik saját filmjeiben; de említhetném akár Stan Lee-t a Marvel-érában.) Manapság szokták eszközöknél is alkalmazni. Legutóbb a Galaxy Z Flip4 5G-et „használták” a MEG 2.: Az átok című mozifilm hosszú előzetesében, illetve magában a filmben, hiszen abból egy kivágott jelenetet nézhettek meg azok a nézők, akik a Warner Bros. stúdió újabb gyöngyszemében látják meg a kikapcsolódás alapját.

Nincs információnk arról, hogy a stúdió csak éppen poén szinten kapta elő a Samsung kagyló formatervű modelljét (mert trendinek találják a célzott közönség körében!); vagy éppen egy vásárolt reklámot láthatnak a (számomra Zsé-kategóriás film és) Jason Statham rajongói.

Az ominózus jelentet a hivatalos előzetesének (lásd a tovább mögött) 2:31. percében láthatjátok. Igazából éppen videótelefonál az egyik vendégkarakter, amikor az Őscápa érkezik és a víz alatti létesítmény üvegét áttörve bekapja.

Manapság nagy divatja van az ilyen eresszük el a hajunkat stílusú filmeknek, elég csak a Sharknado-ra gondolni, amely egy időben évente dobta ki magából az újabb és újabb filmeket. Szerintetek, a Samsung az ilyen stílusú cameo-kból profitál?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.