Régi-új színben vásárolható a Galaxy S23 az indiai piacon


Idehaza a Samsung Fesztivál keretében próbálja a legtöbb érdeklődőt megfogni a hazai képviselet; azonban már nagyon érik az a húzás, amelyet az indiai piacon elsütöttek. Nagyjából 2 hete figyeltünk fel az ottani részleg Twitter fiókjának aktivitására, ahol a #ShareTheEpic hashtaggel próbáltak beszélgetést generáltatni, hiszen afféle teaser plakátok formájában megindult valaminek a reklámozása. Tegnap hullott le a lepel a titokról, amit igazából már valahol lehetett sejteni, hiszen a kampányfotók nagyon árulkodók voltak – de most nem ismételném magamat.

Új alapszínt vezettek be „Lime” fantázianévvel. Ugye a Galaxy S23 5G debüt színválasztéka között: a Fantomfekete, a Krém, a Levendula és a Zöld szerepelt; azonban ezt egészítették ki egy üdítően frissességet sugallóval, amiről annyit érdemes megemlítenem, hogy más nagyobb piacon az exkluzív színek listáját erősítette. Tehát szó sincs eddig nem látott küllemről.

Az új szín debütálásának akkor „feneket kerítettek”, hogy egy Live adást rittyentettek össze, amelyet szó szerint a telefon kijelzőjéhez igazítottak: mármint kb. mint ha TikTok-on vagy Youtube Short-on néznénk végig az áttekintést, hogy miben tud többet, mint az előző generáció vagy éppen más gyártók terméke. Aki kíváncsi rá, az ide klikkelve tekintheti meg.

A Lime színopciót szintén két tárhelykondícióban kínálják a vásárlók részére, mely között: a 8/128GB-os és a 8/256GB-os foglal helyet. Előbbiért 74 999, míg utóbbiért 79 999 indiai rúpiát kérnek el. Az érdeklődőket nem csak kamatmentes részletfizetéssel várják, hanem egy limitált idejű ajánlattal is, hiszen ha holnap éjfélig megtörténik a termék megrendelése, akkor kapnak banki visszatérítést vagy éppen ingyen Smart View Wallet tokot.

Az új szín debütálásának tényéről pedig azért gondoltam, hogy mindenképpen érdemes megemlékezni, mert májusba lépve az egyes képviseleteknek az árazás mellett a színválasztékkal is játszaniuk kell, hogy a csökkenő keresletet némiképp élénkíteni tudják. Ez a tény egyébként cseppet sem újkeletű, hiszen a Galaxy S22-termékeknél a lila színt, a Galaxy Buds-éránál az Onyx-et, vagy éppen a Galaxy Tab S7-nél a Fantomkéket hozták el a termék megjelenését követően több hónappal később.

Kíváncsi leszek, hogy a Lime színlehetőséget a magyarországi képviselet mennyire fogja támogatni?! Kicsit azt érezzük, mint ha az Apple által piacra dobott sárga színre lenne egyfajta válasza a dél-koreai tech-óriásra; akiknél már korábban megmutatkozott az üdeséget árasztó zöld küllemet, csak éppen az exkluzív tényezőjéből fakadóan kisebb területen tudott érvényesülni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.