Koncepciófotókon a Galaxy S24 Ultra 5G


A Galaxy S23 termékcsalád várton felüli nyitányt tudhat maga mögött – ám sikeréhez az is kellett, hogy a Samsung elhagyja – felső ágon – processzorportfóliójából a sajátgyártású Exynost. A Qualcommal közösen létrehozott lapka sokkal kecsegtetőbb volt azokban a régiókban, amelyekben az előző generációknál előbbi kapott a készüléknek a vázában helyet; így az európai fronton a kereslet adta magát. Lehet, hogy kicsit korainak tűnik, de a külföldi sajtóba már beszélnek pletyka szintjén az utódról; melynek főbb jellemvonásait bárki ki tudná következtetni. Most szürke specifikációs tények helyett inkább a külcsínre helyezném a fókuszt, ugyanis akadnak életképes elképzelések.

Mint pl.: ez a három, amit nem olyan régen az egyik kedvenc twitterezőm osztott meg. Mielőtt kicsit elemezgetnénk, vessetek egy kószapillantást rá:

A Galaxy S24 Ultra lehetséges hátlap koncepciói.
Forrás: Revegnus

Hozzátok, melyik elképzelés állna a legközelebb?

Tehetném fel a költői kérdést.

Az leszögezhető, hogy a Galaxy A32 LTE és Galaxy A32 5G okostelefonoknál napvilágot látott egyenkénti kamerakiemelkedés most érett be. A 2023-as év portfóliójában elhagyásra került teljes mértékben a kamerasziget, mint jelenség. A Samsungnak végülis sikerült ikonikus hátlapot összetennie, mint amilyent az Apple kreált.

Ami bátran tényként megállapítható, az a kameratrió függőleges elrendezése. A „második oszlopban” helyet foglaló érzékelők elhelyezkedése inkább a kérdéses. Erre prezentál a fentebbi koncepció teóriákat. Szintén biztos, hogy a LED vaku közel kerül a főszenzorhoz, hogy megfelelő derítést tudjon nyújtani. Ezt csak azért hangsúlyozom ki, mert nincs olyan elképzelés, melynél a harmadik kameraérzékelő mellé kerüljön, hiszen a teleobjektívnak nincs szüksége ilyesmire.

Számomra a második és a harmadik elképzelés vívná a végső harcot, de van arról szó, hogy zoom minőségben érkezne az Ultra családban az erősítés, így nem zárnám ki az első elképzelést sem, mégis csak kell a fénybeeresztésnek a nagyobbka kivágás.

Mit gondoltok a fenti fotókról? Köztük lehet szerintetek a Galaxy S24 Ultra?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.