Nagyothallók számára érkezik egy hiánypótló frissítés a Galaxy Buds2 Pro-hoz


Ritkán hallani átfogó frissítésről a vezeték nélküli fülhallgatóknál. Ez nem feltétlenül probléma, hiszen arra hagy következtetni, hogy minden rendben van a termékcsaláddal, nincs semmiféle olyan hiba, melynek javítása égetőkérdés lenne. A Samsung az akadálymentesség világnapjára azonban készült egy újdonsággal, amellyel a nagyothalló érdeklődők fele szeretne nyitni.

A dél-koreai vállalat részéről ez abszolút nem újkeletű, hiszen folyamatosan keresik azokat a hiányosságokat, amelyeket a termékeik alapvetően tudnának, csak éppen a debütkor vagy nem integráltak bele (értsd: visszafogták későbbre, valami okból kifolyólag), vagy szimplán elkerülte figyelmüket és át se futott az agyukon. Elég csak visszagondolni a nemrégiben bevezetett menstruációs cikluskövetésre, amelyre a Galaxy Wath5 okosórák képesek – holott tavaly nyáron szó se esett ilyesmiről.

A Galaxy Buds2 Pro fog a következő hetekben egy olyan update-et kapni, ami a Környezeti hangzásra fókuszál. Ugye ez az a funkció, ami gondoskodik a körülötted lévő hangok beengedéséről. Pl.: futáskor, biciklizéskor, vagy metroban jöhet jól, hiszen szűri a bejövő hangokat, de mégis hallod azt. Pl.: jártam már úgy teljes aktív zajszűréssel a LeveL Over-nél, hogy úgy továbbmentem metroval, mint annak a rendje.

A vezeték nélküli fülhallgatónál eddig három fokozat volt elérhető, amely kibővítésre került további kettővel azok számára, akik nehezebben hallanak, mert halláskárosultak. Számukra jöhet jól a funkció, hiszen kvázi hallókészülékké alakul át a termék – bár ezen kijelentésem kezeljétek fenntartásokkal. Kiváltani nem fogja, de helyettesítésre alkalmas lesz enyhe és közepesen nagyothallóknál.

A Samsung továbbra is azon fog dolgozni, hogy minden felhasználó számára a lehető legjobb hangzás élményt nyújtsa bárhol, bármikor a Galaxy Buds2 Pro által

mondta Han-gil Moon, a Samsung Electronics MX részlegének Business Advanced Audio Lab szegmenségnek vezetője.

Az új funkció egységnél nem csak az erősség lesz szabályozható, hanem az is, melyik fülünkre milyen mértékben szeretnék aktiválni. Tehát, ha mondjuk csak a bal fülünk a rosszabb, akkor ott növelhetjük a környezeti hangok átengedésének intenzitását. A termék utoljára januárban kapott szintén egy újdonságot a 360 fokos hangzással, ami mondjuk játszás közben jöhet nagyon jól, hogy halld, az enemy éppenséggel merre tartózkodik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.