Megérkezett a Galaxy Fit3, de csúszva startol a magyarországi életciklusa


Nagy nap a mai, hiszen a Samsung életében újra felkerült a térképre az aktivitásmérő, mint lehetséges hordható kiegészítő általi bevételi forrás. Anno 2020-ban a Galaxy Fit2 volt az utolsó okoskarkötőjük, amivel próbálták életben tartani jelenlétüket a szegmensben, azonban szép lassan kikopott a portfóliójukból. Inkább az okosórákra koncentráltak, viszont látván az különféle TWS elemzéseket, nagy rá az igény, legfőképpen azokban a régiókban, ahol minden „cent” ki van centizve, hogy mire megy el, mennyire hasznos dologra.

A Samsung Magyarország sajtóközlemény formájában adott hírt a termék bevezetéséről, melyből egy fontos részletet emelnék ki:

„Az általános jóllétünk központi kérdés mindannyiunk életében, ezzel együtt növekszik az igény, hogy még alaposabb képet kapjunk egészségi állapotunkról. Ezért a Samsung elkötelezett az okos egészségkövető eszközök fejlesztése mellett, amelyekkel a felhasználókat támogatják a jóllétüket szolgáló szokásaik kialakításában. (…) A Galaxy Fit3 – mint a legújabb aktivitásmérőnk – lehetőséget teremt arra, hogy széles körben serkentsük a mindennapi jóllétet, és támogassuk a felhasználókat, hogy kihozzák magukból a legjobbat.”

mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke

Nézzük a legégetőbb kérdését, mibe fáj és milyen színekben lesz elérhető:

TermékNyitóárSzínválaszték
Galaxy Fit324 990 FtSötétszürke [SM-R390NZAAEUE]
Ezüst [SM-R390NZSAEUE]
Rózsaarany [SM-R390NIDAEUE]
Galaxy Fit3 Sportszíj5 990 FtSötétzöld [ET-SFR39MGEGEU]
Narancssárga [ET-SFR39MOEGEU]
Táblázat: Galaxy Világa | Forrás: Samsung Magyarország

A Galaxy Fit3 inkább az egészségi állapotunkra fog odafigyelni. Köztük legfőképpen arra, hogy alvási szokásainkat elemezve a tippeket adjon, s ezáltal a lehető legpihentetőbben töltsük éjszakáinkat, mert az majd egy lendületesebb napot eredményezhet. Nyilván aktivitásmérő mivoltából fakadóan a sport és mozgás tevékenységeink monitorozására szintúgy alkalmas lesz, mint egy okosóra; ahogy akár egy esésérzékelésre, hogy segítséget kaphass.

A termék bevezetésének ideje elméleti síkon: 2024. február 23-án vette volna kezdetét, azonban – mint azt a Galaxy Világa stábja megtudta az online ügyfélszolgálattól – a Samsung.com webáruházába a start március 1-jére tolódott. Vélhetően készletproblémák állhatnak a háttérbe, mint oly sok más cég esetében, amit a vörös-tengeri konfliktus eredményezhet. (Van egy előfizetésem máshol, aminél 2 hetet csúszott az aktuális havi csomagom.) Ergo, aki mindenképpen náluk – mert mondjuk számít a Hűségpont kapcsán –, nem pedig más csatornán szeretné megvásárolni, annak érdemes várnia.

Ha viszont rendelkezel hallgatói jogviszonnyal, és elmúltál 18 éves, akkor mindenképpen, hiszen a Tanulói aloldal webáruházában március 1-jével érkezik egy kiemelt ajánlat rá – ez a főoldalon nem lesz elérhető –, miszerint az alap 10%-os árengedmény mellé ráadás Galaxy Fit3 szíjat adnak. A begyűjtött információink alapján, március második feléig tart a promóció, elviekben 25-éig, viszont a szabályzat publikálásáig ezen változtathatnak még.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .