Vissza a nyitóárra…

Tegnap már arról beszámoltam, hogy milyen promóciókkal indítja be az év második negyedévét a Samsung, azonban az euró árfolyamának növekedése miatt szinte minden termékének az árát megemelte. És a „szinte minden” kifejezést tényleg hozta magával a meglepetés erejét, mivel a Galaxy S20-széria és a Galaxy Z Flip se maradhatott ki ez alól. Kellett is emészteni azt, hogy a Galaxy S10+ 1TB-os variánsának ára felüllicitálta a márciusi Galaxy S20 Ultráét. Természetesen nem csak Magyarországon született ilyen elmozdulás, hiszen az előző bejegyzésben arról számoltam be, hogy Indiában miként módosultak a termékek árai. Ugye ez az a régió, ahol a Samsung a leginkább harcol a házrészéért, mivel az Oppo, a Vivo és a Huawei sokkal nagyobb favorizációval rendelkezik.

Ez egyáltalán nem segíti se a márkát, se a márkaboltokat az értékesítésben és ezt hamar belátta a Samsung Magyarország is. Négy nappal a hónap elstartolása után érkezett az újabb módosítás, melynek értelmében a fentebb említett két termékcsalád visszament a nyitóárára, azaz, amit anno februárban meghirdettek.

Ismét normális áron tündököl a Galaxy S20-család.
Forrás: sestore.hu | Kreálta: Galaxy Világa

Ezzel egyidejűleg az éppen futó trade-in és más promóció kedvezményein nem változtattak. Még mindig akkor ér a legtöbbet a régi, beszámításra váró okostelefonod, ha Galaxy S20 Ultrába befektetni. Maradt a Galaxy Z Flip-nél az ajándék Galaxy Buds+ is. A teljesség kedvéért mutatnám ismét táblázatba foglalva az árakat, amik mától érvényesek:

Termék:Belső tárhely:Április 4-től:Kedvezmény:
Galaxy S20128GB324 990 Ft-20 000 Ft
Galaxy S20+128GB359 990 Ft-25 000 Ft
Galaxy S20 Ultra128GB484 990 Ft-30 000 Ft
Galaxy Z Flip256GB535 990 Ft+Galaxy Buds+

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.