Február 11-én jelenti be a tavaszi felsőkategóriás telefonjait a Samsung


Immáron hivatalos: 2020. február 11-én lesz a következő S-szériacsalád és Fold készülék unpacked eseménye!

Tavaly októberben már egyszer próbáltam megsaccolni, hogy melyik napon hullhat le a lepel arról, hogy milyen termékek érkeznek tavasz folyamán a felső szegmensben. Akkoriban február 19-ét választottuk a legreálisabb napnak, hiszen a szerda az elmúlt években kedvelt opcióként szerepelt a társaság bejelentési napjai között. Mind a Galaxy S10-szériát, mind pedig a Galaxy Note10-szériát a hétközepén mutatták be a világnak.

A lenti videó noha nem a Samsung hivatalos Youtube oldaláról származik, de nagyon úgy fest, hogy lehet valósnak tekinteni. Eszerint pedig a fentebb említett dátumon lesz a „lepel lerántás”, ami egyébként keddre esik. Utoljára a Note7 esetén volt arra példa, hogy ezt a napot preferálja, míg visszamenőleg a Galaxy S-szériánál még sosem történt ilyen – legalábbis Galaxy S4-ig visszacsekkolva.

A dátumra amúgy gondolhattunk volna, hiszen, mint az leolvasható:

02.11.20

…azaz egy remek együtt állást fedezett fel a társaság marketing osztálya, ugyanis rendesen (=balról jobbra) és visszafelé (=jobbról balra) olvasva is ugyanazt a napot kapjuk meg. Ergo, egy remek tükördátum, amivel szerintem méltó módon megpecsételik a nemes eseményt.

Beszéljünk kicsit a látottakról! Direkt ki is mentettem a fotót, melyen valószínűleg a kamerasziget látható. A két “a” betű helyén látható kitüremkedés nem azonos: az elsőnél tégla, a másodiknál inkább kocka formájú. Tehát biztosra vehető, hogy a legnagyobb S11/S20 családtagnál – hívják az Ultrának vagy Plusnak vagy nem tudom – másféle kameraelrendezést használnak.

Az unpacked videót arra viszont nem tér ki, hogy a Galaxy Fold utódjával számolnunk kell-e?! Biztosan érkezik egy horizontálisan összehajtható modell a közeljövőben, de nincs kizárva, hogy csak nyár felé. Ettől függetlenül a bejelentést megtehetik egy prototípus modellel is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.