Októberben megszünteti a Smart View támogatását a Samsung

A Samsung évek óta nem kevés pénzt invesztál abba, hogy a felhasználóinak az elégedettségét minél magasabban tartsa. Nem olyan rég számoltunk be a Samsung VR támogatottságának megvonásáról, amit a már februárban megjelent Galaxy S20-as szériából kivettek. Hiába volt jó az elképzelés, a piac még nem nyitott felé és a fejlesztők is egyre inkább vonták ki erőforrásaikat. Nagyjából ugyanarra a sorsra jutott, mint az okostévéken az otthoni 3D-s mozizás. Most azonban egy újabb tévés funkció támogatását lövi le, hogy átcsoportosítsa más helyre az ottani forrásait.

Módosították a Samsung Smart View program nevét a Play Store-ban.

A Samsung Smart View-ról van szó, ami anno 2015 októberében látott napvilágot annak érdekében, hogy a Tizen operációs rendszer előtti tévékhez adjon némi plusz funkciót. A legtöbben a távirányító lehetőséget szerették általa, azonban lehetett médiatartalom megjelenésére is használni. Remek páros alkotott az okostelefon és az okostévék között, azonban egyre kevesebb frissítést kapott attól függetlenül, hogy egyre több probléma került felszínre kompatibilitás szempontból.

A legutóbbi, április 2-i frissítését követően a dél-koreai vállalat közzétette, hogy immáron nem kívánja frissíteni. Mindezt olyannyira komolyan gondolják, hogy 2020. október 5-tel végleg lekerül a Play Store kínálatából. Nyilván, akik használni szeretnék a folytatásban, azoknak meglesz a lehetősége rá, csak előtte töltsék le vagy keressenek fel olyan apk archiváló helyeket, mint pl.: az apkpure.com.

Megmondom őszintén, nekem ott a telefonomon a mai napig, de ritkán használom, amikor pedig kell, legfőképpen az okostelefonról történő távirányítás miatt nyitom meg, ha az éj leple alatt nem akarom a ház népét felkelteni, hogy rátalaljak a tévéhez járó eredeti kütyüre.

Jelenpillanatban 3.8/5-ös az elégedettségi mutatója, de az utolsó értékelőktől inkább a lehúzást kapta. Sokaknál el se indul, bár azt is célszerű figyelembe venni, hogy ezt bármilyen Android-os készülékre telepíteni lehet, mert nem kimondottan csak Samsung specifikus. Remélem hoznak a helyére valami utódot, ha már egyik okostelefonjában sincs jelen az infraport.

Van olyan olvasónk, aki szintén havi/heti szinten használja?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.