Előrendelhető a Galaxy M51 a németeknél


Míg 2019-ben a Galaxy M-szériát csak az indiai régió középkategóriás termékcsaládjaként tartottuk számon, addig 2020-ban már eléggé kiszélesedett az igény irántuk. Nem véletlenül, hiszen olyan méretes akkumulátorteleppel lettek felvértezve, amire öröm rápillantani. Európának se idegen a széria, ugyanis a Galaxy M20 és a Galaxy M30s jelen volt többek között Németországban, azonban a folytatásban se szeretnék a németek, hogy kikopjon a portfóliójukból, ezért már kaphatók a 2020-as variánsok is.

Amondó vagyok, hogy a tisztánlátás mivoltából nézzük meg, hogy mely termékek vannak forgalomban a Samsung Deutschland jóvoltából, illetve milyen ár társul melléjük jelenpillanatban:

Nem olyan régen a trióhoz csatlakozott be a Galaxy M51, ami Fekete (SM-M515FZKDEUB) és Fehér (SM-M515FZWDEUB) színben kapható 360€-ért, ami átszámolva 127 ezer forintnak feleltethető meg ÁFA és más plusz költség nélkül. A Samsung Deutschland el is készítette az aloldalát, és arra ösztönözi a vásárlóközönségét, hogy akinek méretes akkumulátorra van szüksége, az bátran nevezzen be rá, mert ilyen naggyal egyetlen korábbi Samsung okostelefon sem lett felvértezve.

A Samsung Deutschland előrendelési oldala a Galaxy M51-ről.
Fotó: Galaxy Világa

7 000mAh-ról beszélhetünk, ami az okostelefon piacán egy eléggé ritka szám. Noha az év elején már kaptuk számtalan olyan terméket, ami nettó 5 000mAh-val rendelkezik, ilyen mértékűt maximum tabletbe láthattunk. Várom is a hivatalos leleplezését, ahol immáron nem titok, hogy milyen fizikai méretekkel rendelkezik.

Amit már lehet tudni róla, hogy 6.7 inches Infinity-O kijelzőt kapott, ami FullHD+ felbontással rendelkezik. Processzoránál Snapdragon 730-t emlegetnek, de nincs kizárva, hogy a 730G-t építik bele. A 128GB-os UFS 2.1-es tárhely mellé lehet kérni 6GB-nyi vagy 8GB-nyi gyorsítótárat. A részletekről hamarosan beszámolunk.

Szeptember 10-én okosabbak leszünk, amikor is Indiában leleplezik az SM-M515F típusszámú készüléket.

A Samsung India oldalán még csak előregisztrálható!
Fotó: Samsung India | Kreálta: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.