Fila márkajelzésű Galaxy Buds Live is piacra került limitált számban


Szeptember középén adott ki egy sajtóanyagot a Samsung Global, melyben elhíresztelik, hogy a Filával léptek kollaborációba. Most nem okostelefonjuk öltözött a márka színvilágába, hanem a legújabb vezeték nélküli fülhallgatójuk, a Galaxy Buds Live. Azt is megemlítik, hogy extrém limitált darabszámban kerül forgalomba, ugyanis mindössze 2.000 példányt gyártanak le belőle, ami vélhetően kelendőbbé teszi a gyűjtök körében.

A Fila és a Samsung kollaborációjának eredménye.
Forrás: Samsung

Jelenpillanatban, a Galaxy Buds Live színportfólióját képezi: a Misztikus Bronz, a Misztikus Fehér és a Misztikus Fekete – illetve Dél-Koreában a Vörös, ami inkább Aura Red-nek mondanék a látott képek alapján. Tehát a legújabb teljesen vezeték nélküli termékükből eddig semmiféle kiadás nem született. Ugye a Galaxy Buds+-ból érkezett egy BTS Edition-t, ami a legdrágább tagja a termékcsaládnak, most pedig nem a KPOP banda logójával és színben tündököl, hanem egy “retro” brand színeiben és stílusában.

A terméket Galaxy Buds Live FILA Edition-ként tartják nyilván, ami a Misztikus Fehér színt gondolja tovább a márka logójával megtoldva. Két tok jár a fülhallgatóhoz: az egyik egy cipős dobozt megidéző Galaxy Buds Live tok; a másik pedig afféle kulcstartó stílusú, melyen egy mini Fila cipő köszön vissza. A nagyjából 150 eurós árazása nem tekinthető drágának, már csak azért sem, mert a BTS-es Galaxy Buds+ drágábban nyitott.

Forgalmazása szeptember 10-én vette kezdetét. Arról nincs információnk, hogy a készlete elfogyhatott-e, de érdekességképp mindenképp megérdemel egy kósza cikket az oldalon. Nincs különbség képességében, hangzásában és kialakításában az eredeti változathoz viszonyítva.

A Fila és a Samsung kollaborációjának eredménye.
Forrás: Samsung

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.