Megvan az ára a Galaxy M31 Prime Edition-nek


Az indiai piacra újabb termékkel készül a Samsung India, hogy a részesedésüket az okostelefon szegmensében növelni tudják. Már esett szó a Galaxy M31 Prime Edition-ről, ami nyomottabb áron próbálkozik több érdeklődőt megfogni. Hardveres jellemvonásaiban hasonló, mint az előd, azaz a szimpla Galaxy M31, viszont azáltal, hogy afféle Amazon exkluzívként debütál kisebb árréssel tudják értékesíteni, ezáltal kelendőbb lehet. Fontos megemlíteni, hogy egy olyan régióban kell érvényesülniük vele, ahol a vetélytársak nyomása sokkal intenzívebb, így a dél-koreai vállalat sokkal nagyobb harcot vív azért, hogy a negyedéves kimutatásokon legalább a dobogó alsófokára felállhasson.

Nemsokára megkezdődik a Prime Edition-ök forgalomba helyezése, azonban mielőtt ez megtörténne, az Amazon India kellő marketinggel népszerűsíti. Két variáns érkezésével lehet számolni, melyek között: a 6/64GB-os érkezik első körben 16 499 india rúpiáért (kb. 225 dollár), illetve később a 6/128GB-os is, amihez egyelőre nem tudunk árat társítani. Csak viszonyításképpen említeném, hogy a Galaxy M31 6/64GB-os változata 17 499 india rúpiáért került be a kínálatba, azaz ezer rúpiával olcsóbb kistestvérrel számolhatnak az érdeklődők.

A Galaxy M31 Prime Editoon reklámanyagja.
Forrás: Amazon India

A Galaxy M31 Prime Edition-nél egyértelműen az alacsonyabb árfekvéssel akarnak vásárlóközönséget nyerni, melyhez nem csak egy méretes akkumulátor (6.000mAh), hanem hátlapi qvad kamerarendszer társul. Számomra talán, ami megkérdőjelezhető vele kapcsolatban 2020-ra levetítve: az az ujjlenyomat-olvasója, ami nem a képernyő alá épült, hanem hátoldalra, mint anno a Galaxy S9-szériánál.

Szintén a húzó USP-knél kell megemlíteni a bundle promóciót hozzá, mégis csak az Amazon Prime 3 hónapos ingyenes tagság az ottélőknek egyfajta kedveskedés, mint pl.: a magyarországi Samsung tulajdonosoknak a hasonló időszakú Youtube Premium előfizetés a felsőkategóriásoknál. Amint többet tudunk a bevezetését illetően, megírjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.