Csökkentett üzemmódban kapjuk a Joy-napokat


A Glamour-napok után a Joy-napoknak már nem sok értelme van, hiszen, aki vásárolni szeretett volna magának bármilyen terméket, az – feltételezhetően – az előző hónapban megtette. Másrészről, az őszi kiadásnak az az egyik hátulütője, hogy a Black Friday hónapjában kap helyet. Alapesetben ez nem lenne probléma, hiszen november utolsó péntekjéről van szó, viszont Magyarországon kicsit másképp értelmezik a Fekete Pénteket. Akadnak helyek, ahol egész hónapra kiterjesztik a kedvezményőrületet, mint pl.: a Telekom a Cyber November, vagy a Vodafone a Red November nevű koncepciójával. Van az az álláspont is, amikor csak szimplán kinéznek egy pénteket maguknak, amin elindítják. Mint minap az edigital, hátha valakinek péntek 13 szerencsét hoz.

A Joy-napokra a Samsung Experience Store-ok külön nem készültek. Általában azért egy szép listát szoktak kiadni, ezzel szemben most csak a kötelezőt tudnám felsorolás jelleggel elhozni, ami aktuális éppen:

  • 20% kedvezmény minden Samsung tartozékra és kiegészítőre,
  • 10% kedvezmény minden JBL termékre

FONTOS: Noha, az okosórákat és az SSD-ket is tartozékként kezelik a Samsung Experience Store-ok, ezeknél a termékeknél sajnos nem lehet alkalmazni a 20%-os árlecsapást – bár, azért lenne egy olyan teóriánk, hogy a webes felületek annyira ezt nem fogják ellenőrizni, legalábbis az SSD-ket biztosan nem. Egy próbát megér, csekkolja, aki kíváncsi rá.

Felhívó kreatív a Samsung egyik webshopján.
Forrás: sestore.hu

Egész hónapra kiterjesztett tartozékos kedvezménnyel kapcsolatban még adósak vagyunk egy cikksorozattal, azonban a leárazott termékekre nem vonatkozik a fenti kedvezmények – azaz csak részben, mert dönthet úgy a vásárló, hogy az alapárból vonatja le, amivel előfordulhat, hogy pozitívba jön ki.

Okostelefonok közül egyetlen termékre helyeződik a fókusz, még pedig a Galaxy A51-re, aminek a vételára az időszak alá 100 ezer forint alá esik. Erre vártunk nyár eleje óta, hiszen az egyik legkelendőbb terméke globálisan a dél-koreai vállalatnak. Halkan említeném meg, hogy az Extreme Digital kínálatában Black Friday alkalmával még ennél is olcsóbb volt, azonban az csak egy napra szól, illetve korlátozott készlettel kínálták. Ha lekéstél róla, akkor a Samsung márkaboltokban még van lehetőség a beruházásra.

Mellette még a Galaxy Watch Active 2 rozsdamentes acél változata lett 79 990 Ft-ra leértékelve. Igazából a Samsung hét alatt elstartolt promócióját folytatja a sestore.hu oldala, így akit nem zavar a 40 mm-es átmérő és a fekete szín, annak tökéletes választás lehet.

A Samsung Experience Store-ok információink szerint jövő héten tartják a Black Friday-t. Amint részleteket is tudunk, megírjuk. Addig mutatnám a webes hirdetményeiket:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.