Kisebb kijelzővel és akkumulátorral érkezhet a Galaxy Z Fold3


A híresztelések a következő Galaxy Z Fold-termékcsaládot se kerülik el, ugyanis a jelenleg netre került pletykák arra adnak következtetni, hogy a harmadik generációnál fizikai méretváltozással lehet számolni. Ezt a leendő felhasználói nem csak az akkumulátorkapacitásánál fedezhetik majd fel, hanem a belső kijelzőjénél is, ugyanis mindkettőnél minimális csökkenés várható. Bizonyos külföldi oldalak szerint, minden összefügg mindennel, azaz a termék vékonyabb, kompaktabb méretű és kisebb tömegű lehet, hogy ezáltal is kecsegtetőbbé tegyék.

A Thelec.kr oldala már tudni véli az aksijának terjedelmét, ami 4.380mAh. Ez 3%-kal kisebb méretű, mint a Galaxy Z Fold2 5G-nél, ami 4.500mAh-val rendelkezett. Az érték azért is meglepő, mert ugyanekkorával vértezték fel a család legelső tagját, a Galaxy Fold-ot. Természetesen az osztott, kettős akkumulátor-rendszert fenntartják, amit a Samsung SDI-vel gyártatnak le – ami gondoskodik a Galaxy S- és a Note-széria telepjeiről.

Forrás: Samsung

Az akkumulátor csökkenésével megváltozhat a mérete és a súlya. A Galaxy Fold anno 117,9 x 160.9 mm-es fizikai paraméterekkel, míg a Galaxy Z Fold2 5G 128.2 x 159.2 mm-rel rendelkezett. Egyelőre nincs arról semmi pletyka, hogy az utódnál mire lehet számítani, viszont valahol a kettő közé lőhetik be, mégis csak az újdonságoknak kell a hely, amit pedig egy nagy vázba könnyedén rejtenek el. Mellesleg a belső oldalon lévő kijelző mérete is lelepleződhetett, aminél 7.55 inchet említenek, a korábbi 7.6 inchcsel szemben.

Sokszor merül fel a kérdés, hogy mi a helyzet az S Pen kompatibilitással, mégis csak egy prémium készülékről beszélünk, ami kivezetheti a Galaxy Note-termékcsaládot a portfólióból – hiszen trenddiktáló mivoltából fakadóan átveheti a helyét?! Nos, a harmadik generáció képes lesz úgy kezelni a tollat, mint a Galaxy S21 Ultra 5G, azonban különálló S Pen dokkolót a vázba nem fognak egyelőre beépíteni.

Egyre több helyen olvasható, hogy a Samsung Electronicsnak sikerült egy olyan UTG (Ultra Thin Glass) képernyőt megalkotnia, amit némileg megvastagítottak (ezáltal ellenállóbbá tettek!). A panel továbbra is lehetővé teszi az összehajtást, illetve ezzel egyidejűleg a digitalizáláshoz szükséges bevonatnak a ráhúzását, amivel az S Pen képes lesz kommunikálni a készülékkel, melynek végterméke a tollnak a használata.

A Galaxy Z Fold3 5G Unpacked eseménye nyáron futhat be – legkésőbb ősz elején –, addig viszont vélhetően nagyon sok infó kerül a netre, amint lesz új, nem tartjuk magunkba. Szerintetek, milyen változásokat hozhatnak még be?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.