Nyereményjáték: Párhuzamos Programok


A Samsung nem csak a Samsung Members-ben szokott nyereményjátékokkal kedveskedni a vásárlóinak, érdeklődőinek, hanem külön, dedikált oldalakon keresztül is. Emlékeztek Az ország szeme elnevezésű „találd meg az eltérést” stílusú elképzelésre, amit tavaly májusban indított útjának?! – Nyilván azóta befejeződött, de az ilyen kreatív megoldásokra gyakran sokkal nyitottabbak a „játékosok”, mint amikor egy regisztrációt kell leadni, és reménykedni, hogy majd Fortune ránk mosolyog. A nyeremények biztosan valós személyekhez kerülnek, és azért akad az ismeretségemben egy-két olyan, aki boldog tulajdonosa lett ennek-annak, de az a legjobb, amikor magunk mosolygunk fel, hogy „nah végre”. Most itt a lehetőség!

A „Párhuzamos Programok” elnevezésű nyereményjátékot a https://parhuzamosprogramok.hu/ weboldalon éritek el. Röviden: nyomozásra invitál a Samsung. Légy szemfüles és válaszolj helyesen a lehető legtöbb feltett kérdésre. Adott egy hely, ahol több baráti társaság éppen tölti chill-es idejét. Neked van lehetőséged, hogy mindenki okostelefonjába belekukkants, hogy éppen mit csinál azon. Célszerű feltérképezni a 24 fős társaságot.

Jó tanács: Lesznek becsapós kérdések, vagy éppen elgondolkodtató. Javaslom kétszer gondoljátok át, hogy milyen választ adtok, nehogy ezen menjen félre.

A weboldal előképe.
Kreálta: Galaxy Világa

A Galaxy Világa stábja úgy döntött, hogy minimálisan segítséget ad az oldalra látogatóknak. Ez annyit takarna, hogy az első kör 7 kérdését előre publikáljuk, hogy már tudatában lehessetek annak, hogy milyen nyomokat kell megkeresnetek. Többet se cikk, se komment formájában nem árulhatunk el, hiszen nem leszünk magunk ellensége!

Íme a segítségünk:

  1. Ki foglalja le a nyaralását?
  2. Ki készül a világbajnokságra?
  3. Ki fizetett 3.544 forintot?
  4. Mennyi az idő?
  5. Ki a jóga oktató?
  6. Ki balkezes?
  7. Ki hallgat zenét?

Mint említettem, két körös lesz a mutatvány. Érdemes nem lemaradni az elsőről, ami csütörtök éjfélkor lejár, és átvált a másodikra. Akkor is ugyanennyi kérdést raknak fel. Azon szerencsések között, akik helyesen válaszolnak adott számban, különböző terméket sorsolnak ki: 2021. október 25-én. (Tehát mindenképpen valós adatokat adj meg regisztrációnál, más különben buktad.)

Íme, miért szállsz harcba, ha legalább ennyi helyes válaszod van:

  • 1 helyes válasz után a lehetséges nyereményed: 1db Galaxy Buds2
  • 7 helyes válasz után a lehetséges nyereményed: 1db Galaxy Z Flip3 5G vagy 1db Galaxy Z Fold3 5G

A játékszabályokról bővebben itt informálódj. Max. annyit emelnék ki belőle, hogy 3db Galaxy Buds2 fehérben, 2db Galaxy Z Flip3 5G256GB krém színben, valamint 2db Galaxy Z Fold3 5G512GB fantomzöld változatban talál gazdára.

Sok sikert mindenkinek! Játékra fel!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.