Holnap rendhagyó előadással készül a Samsung hazai képviselete


Aki jártas a Samsung.com történéseiben, az tudhatja, hogy nagyjából 2-3 évvel ezelőtt élőadásokkal bombázza a Samsung Magyarország a látogatóit kedd és csütörtök esténként 18 órás kezdéssel. Ehhez nem kell semmit csinálni, mint az adott napon és időpontban megjelenni a website-on, ahol a chates ügyfélszolgálat mellett/felett feltűnik a becsatlakozási lehetőség. A háztartási termékekre és televíziókra fókuszáló adásokkal keddenként, az MX szegmenssel (okostelefon és tablet) pedig csütörtökönként várja az érdeklődőket, akik akár kérdések formájában is bombázhatják a szakértőket – akik utóbbinál Tamás és Vivien.

A Galaxy Világa stábjának már szemet szúrt múlt héten a 2023. március 23-i (csütörtöki) berögzítés, ahol a Galaxy S23 influencer event szöveg olvasható, azaz ismételten fogtak néhány márkakövetet, akikkel végigbeszélik moderátor segítségével, hogy miben újult meg a termékcsalád a Galaxy S22-höz (és más termékhez) viszonyítva.

Az esemény kampányfotója.
Forrás: Samsung Magyarország

Az influencerek között két közkedvelt személy tűnik fel: Nessaj és Simonffy Péter.

Előbbit nem hiszem, hogy be kell mutatni, hiszen a „pingvin”, mint szleng tőle származik. Simonffyval azért foglalkoznék egy kicsit részletesebben, mert, aki használ nem ingyenes applikációkat, és eléggé elvetemült Samsungos hírfogyasztó, annak mostanság számtalanszor felcsendülhetett azon reklámjának egyike, amelyben az alábbit mondja: „Hányszor oldod fel a telefonodat naponta?” Teljesen egyedi látásmódban készíti a figyelemfelhívó marketing anyagokat, amelyek különcök, de ez az egyediség szerint az, amivel meg tudja magát a brand különböztetni. A fentebbi linken van jópár, ajánlanám figyelmetekbe – hiszen volt, hogy az HBO-nak dobott össze.

Az eseményt már csak azért érdemes nyomon követni, mert múlt alkalommal egyedi kupont osztogattak a nézőknek. Hátha most is lesz valami hasonló. Az eventig még cirka 21 óra van hátra. Mindössze a főoldalra kell ellátogatnotok holnap 18 órás kezdéssel. Tudomásunk szerint, nincs rögzítve, hogy vissza tudjátok nézni – bár ha Facebookra kimenne, akkor ez az állításom dölne. Majd megírjátok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.